Nakon što je Angelinu iznenadio, ali i razveselio dolaskom u Rim, gdje ona boravi s djecom, izgleda da se Brad Pitt odlučio još malo zadržati u Europi.

Glumac se pojavio u Berlinu na premijeri filma 'Bullet Train', a suvišno je isticati da su svi pogledi bili uprti u njega. Naravno, kad je Brad u pitanju, takva se situacija događa gdje god da se pojavi, ali ovaj put je tome doprinio i njegov neočekivan modni odabir.

Brad Pitt na crvenom tepihu u suknji
Profimedia 

Naime, Brad Pitt se na crvenom tepihu pojavio u - suknji. Glumac je nosio smeđu suknju dužine do pola listova koju je upario sa sakoom od istog materijala, a uz to je nosio ljubičastu košulju, a ovaj se model nosio nekad davno te su ih neki nazivali 'tetka' suknjama zbog kroja. Na nogama je imao vojničke čizme, a tom je prilikom pokazao i tetovaže na desnoj potkoljenici koje inače fanovi nemaju prilike vidjeti.

Inače, Brad je još prije 18 godina, dok je promovirao film Troja (2004.) izjavio da će suknje uskoro postati dio muške garderobe.

Brad Pitt promijenio frizuru
Profimedia 

'Muškarci će već od sljedećeg ljeta nositi suknje. To tvrdim i predviđam. U filmu smo sve nastojali realno prikazati, a u to su vrijeme Grci stalno nosili suknje', rekao je tad Brad za britanski Vogue.

Mnogi su vjerojatno zaboravili i da je Brad 1999. pozirao slavnom fotografu Marku Seligeru odjeven u nekoliko različitih haljina. Fotografije možete pogledati ovdje.

Njegovo pojavljivanje u suknji odvratilo je pozornost od lagane promjene imidža koju je napravio. Naime, Brad je u posljednje vrijeme nosio modernu verziju fudbalerke, a na novijim fotografijama vidi se da je sad tu frizuru malo promijenio, odnosno da je malo skratio kosu sa stražnje strane.

Brad se trenutno nalazi na međunarodnoj turneji i s kolegama promovira film 'Bullet Train', akcijsku komediju u kojoj glumi jednog od petoro ubojica u vlaku.