MLADA SPLIĆANKA POPUT HOLIVUDSKE DIVE: Antonia Dora je nesuđena Gibbonijeva snaha, a iznenadila je novim angažmanom

Mlada pjevačica Antonia Dora Pleško zablistala je na drugoj večeri modne platforme Atelier.

Davor Puklavec/PIXSELL

Splitska pjevačica Antonia Dora Pleško zablistala je na drugoj večeri modne platforme Atelier koja se održala na Zagrebačkom Velesajmu.

Osim Antonije Dore događaj su podržale i brojna poznata lica poput Jelene Glišić, Tihane Harapin Zalepugin, Borne Kotromanić, Ivane Delač,...

Mlada pjevačica nas je još jednom podsjetila kako više nije djevojčica kako smo je upoznali.

Davor Puklavec/Pixell 

Pozirala je u dugačkoj.bijeloj haljini sirena kroja sa srebrnim šljokicama i otvorenim leđima kojom je istaknula svoju vitku figuru.

Kosu je stilizirala u glamurozne valove, pa je cjelokupni look odao dojam pravog holivudskog izgleda s crvenog tepiha.

Podsjetimo, Antonia se domaćoj publici predstavila kada je imala samo 10 godina u showu 'Supertalent' na Novoj TV. Čudo od djeteta, kako su joj mnogi tada laskali, svojim je glasovnim sposobnostima ubrzo zadobilo simpatije među gledateljima, a svoj je talent tada djevojčica nastavila pokazivati i u narednim godinama sudjelujući i u drugim televizijskim glazbenim natjecanjima.

Antonia Dora Pleško - Supertalent 2009.  You Tube

Antonia Dora je nedavno otkrila zanimljive novosti. Postala je voditeljica showa 'Zvijezde pjevaju', a gledatelji će je moći vidjeti iza kulisa s natjecateljima. 

I sama pjevačica pohvalila se novim poslovnim avanturama na svom Instagramu.

'Your social media babe za ovogodišnju sezonu emisije @zvijezdepjevaju_hrt. Ovog puta sam (koliko-toliko) iza objektiva i mogu vam reći da je jednako stresno. Svakako, sretna i zahvalna što imam priliku iz dana u dan smišljati i snimati content za društvene mreže, biti okružena super ekipom i ono najbitnije-dobro se zabaviti', napisala je Antonia Dora.

Inače, mlada Splićanka puno pažnje je privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila singl 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

U galeriji pogledajte kako se Antonia Dora mijenjala kroz godine.

Instagram Antonia Dora Pleško kroz godine

Your social media babe za ovogodisnju sezonu emisije @zvijezdepjevaju_hrt ✨

Ovog puta sam (koliko-toliko) iza objektiva i mogu vam reci da je jednako stresno. Svakako, sretna i zahvalna sto imam priliku iz dana u dan smisljati i snimati content za drustvene mreze, biti okruzena super ekipom i ono najbitnije-dobro se zabaviti.

Zapratite nas na svim drustvenim mrezama i druzimo se svake suboteeeee!