Nakon niza kuharskih radionica koje su organizirali StoryGourmet i Gorenje, za kraj godine rezervirali smo pravu poslasticu: radionicu pod palicom renomiranog talijanskog chefa Gregorija Mannuccija. Kulinarski virtuoz, koji je, među ostalima, bio chef restorana Apetit City, Bistro Apetit, Sherry’s i hotela Bevanda, polaznicima je predstavio autorsku viziju božićnog menija nadahnutog rodnom Italijom. Naučili su tako pripremati crespelle s ricottom i špinatom, patku s tarufima i kestenima i kremu al torrone. Chef Mannucci im je otkrio i da je uglavnom riječ o jelima koja mogu pripremiti unaprijed, što će im ostaviti dovoljno vremena za ostale blagdanske aktivnosti. Uz obilje dobre energije i trikove koje su naučili na radionici, sigurno će blagdane provesti u veselju i zadiviti bližnje rapsodijom okusa na blagdanskom stolu.
Poslastica za kraj godine
Još iz kategorije
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju