Nakon niza kuharskih radionica koje su organizirali StoryGourmet i Gorenje, za kraj godine rezervirali smo pravu poslasticu: radionicu pod palicom renomiranog talijanskog chefa Gregorija Mannuccija. Kulinarski virtuoz, koji je, među ostalima, bio chef restorana Apetit City, Bistro Apetit, Sherry’s i hotela Bevanda, polaznicima je predstavio autorsku viziju božićnog menija nadahnutog rodnom Italijom. Naučili su tako pripremati crespelle s ricottom i špinatom, patku s tarufima i kestenima i kremu al torrone. Chef Mannucci im je otkrio i da je uglavnom riječ o jelima koja mogu pripremiti unaprijed, što će im ostaviti dovoljno vremena za ostale blagdanske aktivnosti. Uz obilje dobre energije i trikove koje su naučili na radionici, sigurno će blagdane provesti u veselju i zadiviti bližnje rapsodijom okusa na blagdanskom stolu.

Polaznici su naučili spremati božićni meni
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannuci 

Chef Mannucci podijelio je svoje znanje s polaznicima
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci
Crespelle s ricottom i špinatom
Patka s tartufima i kestenima
Krema al torrone
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci Foto: Josip Regović