Gordon Ramsay pizzama osvaja Washington

U lokalima Street Pizza čiji je vlasnik slavni Britanac može se jesti neograničena količina pizze za određenu cifru, no on tvrdi da se nitko ne natječe tko će više pojesti

Gordon Ramsay North America

Slavni chef Gordon Ramsay svoj biznis s pizza restoranima iz Velike Britanije počeo je širiti na SAD: Ove zime otvorit će novi restoran u njegovom lancu Street Pizza, prvi američki, u četvrti Penn u Washingtonu. Riječ je o lancu restorana gdje se za određenu cifru može jesti neograničena količina pizza (koliko možete pojesti), a Ramsay ih trenutačno ima četiri u Londonu.

Profimedia 

"Ovaj sam koncept osmislio 2018. godine jer sam želio pokrenuti nešto što je istodobno ukusno, zabavno i puno energije. Sve se vrti oko raznih okusa pizze, tanke korice, pive i koktela te kvalitetnih i povoljnih vina. U mojim restoranima mogu se naručiti klasične pizze s ljutom kobasicom i gljivama do novih, suvremenih britanskih kombinacija poput pizze s grilanim patlidžanom i pestom od češnjaka ili pak pizze s kukuruzom i chorizo kobasicom. Još nismo odlučili hoćemo li dopustiti da se u Washingtonu stavlja ananas na naše pizze”, poručio je slavni chef.

Profimedia 

Cijene pizza za Ramsayjevu pizzeriju u Washingtonu još nisu defeinirane, no u Londonu gosti u prosjeku plaćaju oko 20 dolara po osobi. U obogaćenoj ponudi moći će se naručiti i salate, deserti (tiramisu, sladoled) te razna pića i vrhunske kave. A iako ne broje koliko kriški pizze gosti pojedu, Ramsay naglašava da se u njegovom restoranu gosti nikad ne natječu tko će pojesti više.

Nikad ne brojimo koliko je tko pojeo. Nastojimo da se naši gosti dobro provedu s dragim ljudima i dda zapravo zaborave na to koliko su pojeli”, govori Ramsay te priznaje da on uvijek pojede dvije ili tri kriške, a ako pojede četiri obavezno napravi ozbiljan trening na biciklu.