'RASTAVA, DUŠO, RASTAVA': Pogledajte raskoš kojom se Adele počastila nakon bračnog brodoloma

Popularna pjevačica Adele je kupila vilu vrijednu 58 milijuna dolara na Beverly Hillsu, zvjezdanoj četvrti Los Angelesa poznatom kao omiljeno naselje slavnih osoba.

Profimedia

Popularna pjevačica Adele je kupila vilu vrijednu 58 milijuna dolara na Beverly Hillsu, zvjezdanoj četvrti Los Angelesa poznato kao omiljeno naselje slavnih osoba.

Zanimljivo, vlasnica hita 'Easy on Me' kupila je svoj novi dom od glumca Sylvestera Stallonea.

Profimedia 

Kuća, smještena u North Beverly Parku, ima nevjerojatnih 1.726 četvornih metara raspoređenih na osam spavaćih soba i 12 kupaonica. Izvorno je nekretninu projektirao arhitekt Richard Landry, koji je stekao reputaciju 'Kralja Megamansiona'. Ostali sadržaji uključuju teretanu, saunu, bazen, kino, bar i dvije susjedne kuće za goste.

Profimedia 

Prvobitno je Stallone nekretninu stavio na prodaju za nevjerojatnih 110 milijuna dolara, ali je na kraju spustio cijenu nakon nekoliko mjeseci bez ponude.

Podsjetimo, ove godine Adele je izdala svoj povratnički album, '30', nakon šest godina pauze. Era dive čiji se povratak toliko iščekivao je napokon tu nakon razvoda i značajne fizičke transformacije.

Profimedia 

Adele je otvoreno priznala fanovima u Instagram liveu da je glavna tema njenog novog albuma 'rastava dušo, rastava'. Adelin razvod s bivšim suprugom Simonom Koneckijem finaliziran je u siječnju ove godine. Tematika novog albuma ne odskače mnogo od ostalih Adelinih studijskih albuma pa se tako i ovaj bavi propalim ljubavima.

U galeriji pogledajte Adelein novi dom, koji će vjerojatno biti podvrgnut opsežnim renovacijama kako bi odgovarao ukusu britanske pjevačice.