NAJSRETNIJI DATUMI U SIJEČNJU: Obratite pozornost, jer ovaj dan utječe na to kakva će vam biti cijela godina

U nastavku saznajte koji su najsretniji datumi u siječnju prema astrolozima.

Shutterstock

Siječanj je mjesec koji će definitivno otvoriti nova vrata 2022. godine.

Prema riječima astrologa, prvi mjesec nove godine donosi pozitivnu energiju, osjećat ćete se bolje nego inače, a mnogi će biti motivirani da počnu ispunjavati novogodišnje želje.

Tijekom sretnih dana možete poboljšati raspoloženje i produktivnost, donijeti važne odluke, ali i krenuti putem osobnih postignuća. Izvrsni su za rješavanje problema, pronalaženje mira i posvećenost osobnim ambicijama.

U nastavku pogledajte na koje datume treba obratiti pažnju.

18. siječnja - kraj retrogradnog Urana

18. siječnja oslobađamo negativnu energiju koja se nakupila u nama. Od ovog dana će mnogi od nas moći zaboraviti prošlost i pogledati u budućnost. Uran će vam pomoći riješiti se strahova i kompleksa. Ovaj će dan biti pun ugodnih iznenađenja.

Profimedia 

24. siječnja - prelazak Marsa u znak Jarca

Mars će 24. siječnja prijeći u Jarca, gdje će ostati do 5. ožujka. Financijski sektor će procvjetati jer prisutnost Marsa u desetoj kući horoskopa stvara izvrsne uvjete za rad i donošenje važnih odluka. Mnogi od nas moći će izaći iz svoje zone udobnosti i poduzeti akciju.

29. siječnja - kraj retrogradne Venere

Na ovaj datum Venera će započeti svoje izravno kretanje, zbog čega ćemo biti okruženi romantičnom energijom i pozitivom. Ovaj planet će nam dati snažan pozitivan poticaj. Mnogi će ljudi postati puno produktivniji, ne samo 29. siječnja, već i tijekom preostalih mjeseci u godini.

30. siječnja - Mjesec u fazi opadanja u Jarcu

30. siječnja Mjesec će biti u fazi opadanja u odnosu na Zemlju. To znači da će njegova udaljenost od nas biti svedena na minimum. To će značajno povećati njegovu snagu i moćnu lunarnu energiju. Ako uzmemo u obzir da će na ovaj dan mjesec u opadanju biti u zviježđu Jarca, možemo zaključiti da će dan biti vrlo produktivan. Mnogi će se posvetiti ostvarenju velikih planova i ambicija.