Uspjeh na području financija će vas pratiti, a pomicanje Saturna iz 11. u 12. kuću u travnju će vam donijeti više izvora prihoda. Položaj planeta u vašem znaku stalno će se mijenjati u kolovozu i listopadu i tada morate paziti koje ćete poteze činiti jer će biti puno iskušenja za riskantne korake. Jupiter u Ribama pobrinut će se za skladne odnose, a što se njegove karijere tiče, očekivani rezultati neće izostati...

Ljubav

Jupiter u vašem znaku (osim perioda od 11. svibnja do 29. listopada, kada će biti u Ovnu, pa će vam se opet vratiti) učinit će da uživate u životu, lijepim prilikama za razvoj, sretnim vezama i svemu dobrom i lijepom. Stoga budite otvoreni i spremni na svaku vrstu suradnje, jer će vam to dobro doći. S Neptunom u vašem znaku tijekom cijele godine, zaista ćete biti vrlo, vrlo empatični, a neki će gotovo na vlastitoj koži osjetiti kako su drugi oko njih. Vaši će unutarnji uvidi biti jaki, a slušajući sebe znat ćete kome pristupiti ili od koga otići. Vaš privatni život bit će duboko isprepleten sa spomenutim, a vi ste prve prave Ribe koje ne samo da sanjaju, već i točno znaju o čemu se zapravo radi. Venera će vas oplemeniti od 6.4. do 3.5, ponovno od 19.7. do 12.8, te od 24.10 do 17.11.

Posao

Zaposlene Ribe, kao i oni koji trenutno traže posao, mogu naići na probleme na ovom polju. Izbjegavajte svako agresivno ponašanje na poslu, pokušajte se dobro slagati sa svim suradnicima. Ako to ne učinite, može doći do gubitka posla. Ako želite promijeniti tvrtku, velike su šanse za to, ali svakako pažljivo istražite sve o novoj tvrtki i uvjetima koje nudi.

Godišnji horoskop za Ribe za 2022
Shutterstock 

Novac

Zbog Jupitera će vas na poslu pratiti sreća. Neki će dobiti priliku proširiti svoje znanje ili učiniti nešto što su oduvijek željeli. Prihvatite sve izazove i dajte sve od sebe, jer su moguća postignuća kojima ćete se kasnije moći hvaliti još dugo. Ipak, neka te drugi hvale. Također je moguće da ćete zaista dobiti neko priznanje ili nagradu. Dugi boravak Marsa u drugom dijelu godine (točnije od 21. kolovoza do kraja iste) oduzet će vam energiju, stoga sve planirajte i pažljivo pripremite za rad kako biste bili učinkovitiji. Sredinom godine morat ćete paziti na svoje troškove. Novac trošite racionalno – prvo obaveze, pa hirovi. Investicijski planovi će imati pozitivan ishod. Ova godina je također vrlo važna za vaš prosperitet u budućnosti.

Obitelj

Tijekom godine na ovom polju bit će stresnih razdoblja. Zbog posla i drugih obaveza nećete imati dovoljno vremena posvetiti se obitelji. To se može odraziti na narušene odnose s nekim članovima obitelji, posebice djecom. A u iskušenje će doći samo bračni parovi, pa treba izbjegavati svađe. Kod mladih Riba moguće je proširenje obitelji.

Zdravlje

Ove godine ćete se suočiti s manjim zdravstvenim problemima. Bit ćete osjetljivi na probavne probleme, jetrene i virusne infekcije. Savjetuje se zdrava prehrana i redovita tjelovježba koja će vam pomoći u rješavanju svih zdravstvenih problema. Očekuje vas psihički stres, a da biste ga prevladali, morat ćete uložiti puno truda i strpljenja.