Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad bi horoskopski znakovi birali dijamante odabrali bi...

Svaki ima svoj faktor! Da, da, mislimo na horoskopske znakove i odabir savršenih, sjajnih, jedinstvenih kamenčića

zarucnicki prsten Izvor: Shutterstock

Potraga za savršenim zaručničkim prstenom nije mala stvar (posebno kada ne odabirete vi već partner), jer zaručnički prsten je više od bilo kojeg drugog prstena. To je prsten koji je korak do zavjeta, braka i obećanja u dubru i zlu! Zato nije na odmet odabiru prstena iz snova pristupiti kroz matchy match kombinacije iz svijeta horoskopskih znakova.

Ovan, 21. 3. - 19. 4.
Ovaj znak ne odustaje samo tako od kamenčića iz snova, ali dobro je znati da je ovaj znak sklon klasici, sjajnim kamenčićima većim i naglašenijim. Oblik? Ovalni li pave.

Bik, 20. 4. - 20. 5.
Kavliteta prije kvantitete njihov je odabir. Rez, sjaj, boja - sve im je to važnije od veličine, a dobar savjet Bikovima je: razmislite o vintage primjercima, prstenu iz bakine škrinjice, jer upravo takvi primjerci povezuju emocije i kvalitetu na najbolji način.

Blizanci, 21. 5. - 20. 6.
Vibrantna energija ovog znaka lako se može prepoznati i u kamenčićima koje priželjkuju - smaragdu i topazu. A upravo ovi kamenčići mogu biti divan centar prstena koji voli da ga se primjeti ali da zadrži nešto iz prošlih romantičnih vremena.

Rak, 21. 6. - 22. 7.
Odabir savršenog prstena kod ovog znaka kreće se od želje za odabirom vječno lijepog primjerka do želje za neobičnim primjerkom, možda čak i kamnečića u boji. Od pomoći može biti i savjet da birate kamenčić koji vama ili vašem partenru pripada po horoskopskom znaku ili samo po omiljenoj boji.

Lav, 23. 7. - 22. 8.
Vatreni i strastveni. Njihov je moto "go big or go home" i pri odabiru prstena. Upadljivi oblici, rezovi i forme koje privlače pogled njihova su savršena kombinacija.

Djevica, 23. 8. - 22. 9.
Načelno jednostavni i klasični, pripadnici ovog znaka teže ka vječnim modelima. Klasičnim. Ništa trendi, klasični diamond ili halo oblik njihov je odabir. Po mogućnosti na žutom zlatu.

Vaga, 23. 9. - 22. 10.
Ovaj romantični znak kao stvoren je za kamenčić u obliku srca. U savršenom omjeru kamenčića i prstena, po mogućnosti od bijelog zlata, ovaj kombo je u istom trenutku i klasičan i zabavan.

Škorpion, 23. 10. - 21. 11.
Ovaj je znak predan detaljima, cijene fini ručni rad, emerald-cut stil prstena ali i prsten u kojem je kamenčić okružen sitnijim primjercima kako bi se naglasili stil i forma, njihov su savršeni odabir.

Strijelac, 22. 11. - 21. 12.
Vedri i veseli, pripadnici ovog znaka vole prstene inspirirane bajkovitim svijetom, vilama. Svjetlucavi kamenčići u jedinstvenim oblicima ono su o čemu teže pri potrazi za savršenim primjerkom.

Jarac, 22. 12. - 19. 1.
Klasika, klasika - njihova je savršena mantra. Jer previše razmišljanja opet će ih dovesti do odabira primjerka okruglog oblika na jednostavnoj zlatnoj bazi, ili onoj od platine. Odabir za cijeli život.

Vodenjak, 20. 1. - 18. 2.
Često razmišljaju izvan klasičnih formata i pri odabiru prstena iz snova vole biti kreativni. A prsten mora biti jedinstven, u obliku, kamenčićima. Art deco stil je njihov savšeni format.

Ribe 19. 2. - 20. 3.
Pripadnost vodenom znaku reflektira se i u smjeru odabira savršenog kamenčića - safir ovalnog oblika, dojam mora - savršena je slika savršenog zaručničkog prstena.

Magazin

Royals