Znak tjedna

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Isticat ćete se originalnim idejama, uskočiti kolegi ako mu zatreba pomoć ili zamijeniti nekog tko je na bolovanju. Snalažljivi i spretni na jeziku pokazat ćete se vrsnim pregovaračem i trgovcem.

LJUBAV Postoje li između vas i partnera nesuglasice, bit ćete zadovoljni ishodom razgovora. Oboje ćete biti svjesni činjenice da je vrijeme za iskorake. Vezivat će vas spone zajedničkih interesa, odgovornost i obaveze prema domu i djeci.

ZDRAVLJE Vitaminima podignite imunitet.

Sienna Miller
Glumica je rođena 28. prosinca 1981. u znaku Jarca. Ambiciozna je i vrlo radišna. Mjesec u Vodenjaku ističe njezinu druželjubivost te veliku potrebu za slobodom i nesputanošću. Vrlo je inatljiva, zna burno reagirati, a u ljubavnim vezama voli imati glavnu ulogu.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Najbolje rezultate polučit ćete u dinamičnom radnom okruženju. Isticat ćete se u trenucima koji će zahtijevati brzinu i učinkovitost, a koji put i preuzimanje rizika.

LJUBAV Tjedan je pogodan za one koji su u potrazi za ljubavnim uzbuđenjima. Netko privlačan neočekivano bi vam mogao uljepšati svakodnevicu.

ZDRAVLJE Moguće su tegobe sa sinusima i grlom.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO U ovaj tjedan ulazite borbena duha te s mnogo ideja i ciljeva. No više pazite na međuljudske odnose i ne doživljavajte previše osobno riječi, postupke ili pogreške kolega.

LJUBAV Retrogradna Venera usporava razvoj ljubavne veze, ali budite uporni i smireni. Zasad se sve dobro razvija.

ZDRAVLJE Godit će vam zimski sportovi.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Istaknut je interes za putovanjima i edukacijom. Zato će sve što se tiče profesionalnog usavršavanja ili putovanja u inozemstvo koristiti vašoj karijeri i dugoročno biti isplativo.

LJUBAV Povoljni Merkur mogao bi vas spojiti s komunikativnom osobom s kojom vam neće biti dosadno. Bračne odnose potresaju krize.

ZDRAVLJE Skloni ste virozama.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Moguće su promjene koje će zahvatiti naredbodavnu strukturu. Dogodi li se smjena šefova, nije isključeno da dobijete premještaj na drugo radno mjesto.

LJUBAV Da bi ljubavni uspjeh bio veći, a zbivanja potpunija, primirite uzavrele strasti. Potisnite ljubomoru, ne požurujte događaje i imajte više povjerenja u partnera.

ZDRAVLJE Energija vam oscilira.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Pred vama je razdoblje u kojemu ćete dobivati priznanja. No u ostvarenju planova nailazit ćete na teškoće za koje će drugi biti odgovorni.

LJUBAV Mogli biste se upustiti u vezu za koju ćete isprva misliti da je previše komplicirana da biste je nastavili, no shvatit ćete da različitosti nisu tako velike da se ne bi mogle tolerirati.

ZDRAVLJE Posjetite stomatologa.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Imat ćete manje strpljenja pa ćete se obrecnuti na one koji su sporiji u radu ili shvaćanju. No nitko neće moći osporiti vašu snalažljivost u zamršenim situacijama.

LJUBAV Postat ćete svjesni svoje senzualnosti, privlačnosti i općenito dojma koji ostavljate na druge. Izgladit ćete razmirice s partnerom, i to s lakoćom koja će i vas začuditi.

ZDRAVLJE Pazite na probavu.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Imat ćete priliku sami kreirati radne uvjete i pridobiti nekoga za svoje ciljeve. Mnogo toga možete postići šarmom, čak i umanjiti pogreške koje ste izazvali svojim neoprezom.

LJUBAV Ako ste u vezi ili braku, unesite dašak strasti i izazova u odnos. Slobodnima tjedan donosi naglašenu erotičnost te izraženu sklonost flertu.

ZDRAVLJE Psihički ste napeti.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Većinu obaveza riješit ćete bez zapreka, a moći ćete se osloniti i na poznanstva. Što se budete morali više truditi, ostvareni rezultati bit će važniji, a uspjeh veći.

LJUBAV Zadržite prisebnost kako biste mogli procijeniti razvoj ljubavne veze. Ne pruža li vam partner željeni oslonac, pitajte ga što je tome razlog.

ZDRAVLJE Moguće su tegobe s plućima.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Ambiciozni Strijelci doći će na svoje: imat ćete mnogo posla koji će vas čak i radovati. Najbolje će se osjećati oni koji dobiju krupne poslove u kojima su iskusni i za koje su specijalizirani.

LJUBAV Osjećat ćete se ugodno uz voljenog. Međusobno će razumijevanje porasti pa ni razgovor o osjetljivim temama neće biti problem.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Nemojte dopustiti da vas uznemire sporedne situacije. Koncentrirajte se na ciljeve koji su dostižni i ostvarivi. Merkur je u vašem znaku pa poslujete olakšano.

LJUBAV Iznenadit će vas intenzitet zbivanja. Iziđite jer ćete zahvaljujući povoljnom Marsu biti posebno šarmantni i erotični.

ZDRAVLJE Bolovi u mišićima nogu.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Zahtijevat ćete da budete organizator svog, pa i tuđeg posla. Činit će vam se da samo vi možete nešto sve dobro učiniti pa ćete se nepotrebno opteretiti poslovima.

LJUBAV Bit ćete skloni promjenama raspoloženja koje će partner pogrešno tumačiti. Pomisli li da ga ne volite dovoljno, dokažite mu suprotno.

ZDRAVLJE Pripremite se za poslovni stres.