Godina 2022. bit će vrlo uspješna za većinu Rakova. Val samopouzdanja koji ćete osjetiti početkom godine potrajat će do kraja. Ljubav i brak će nastaviti cvjetati.

Ljubav

Veći dio godine bit će vam dobro, a dvije pomrčine u vašem 5. polju ljubavi i djece 16.5. i 25.10. donijet će neke vijesti. Dobra Venera će vas oplemeniti od 6.4. do 3.5, posebno od 19.7. do 12.8., te od 24.10 do 17.11. Uživat ćete u ljubavi i poštovanju koje ćete dobiti od svog partnera. Rakovi koji nisu u vezi ili braku mogu očekivati ​​da će se to promijeniti u drugoj polovici godine. Društveni i romantični život tada će biti življi nego ikad, a vodit će ga neobuzdani strah. Čak i u svakodnevnom životu osjećat ćete se življe i budnije nego ikad.

Posao

Unatoč brigama u drugim sferama života, stabilnost, trud i produktivnost, ali i odnosi s kolegama bit će stabilni. Neki će Rakovi imati priliku napredovati u drugoj polovici godine. Zatim razmotrite sve okolnosti prije donošenja konačne odluke.

Također, imate dobru poslovnu suradnju s inozemstvom, a ima i onih koji će konačno otputovati na destinaciju koju su oduvijek željeli posjetiti.

Godišnji horoskop za Raka za 2022
Shutterstock 

Novac

U 2022. godini Rakovi se konačno mogu malo opustiti. Naime, konačno ćete moći uštedjeti nešto novca, ali i poboljšati kvalitetu života. Prije kraja sljedeće godine možete očekivati ​​da će vaša obitelj posuditi nešto novca od vas ili da zajedno uložite novac u nekretninu ili zajednički posao.

Obitelj

Sklad i mir će zavladati vašim obiteljskim životom sljedeće godine. Položaj Jupitera i Saturna u četvrtoj kući dokaz je da ćete moći očekivati ​​veliku pomoć i od svoje majke. U drugoj polovici godine briga o djeci bit će znatno smanjena, a druženje s obiteljima s djecom bit će vam glavna preokupacija.

Zdravlje

Početak 2022. godine donijet će vam manje zdravstvene probleme. To može biti uzrokovano hladnim vremenom, što može uzrokovati bol u kostima. Poboljšajte svoju dnevnu rutinu, kao i prehranu, te se posvetite tjelesnoj aktivnosti, poput joge. Psihički ćete biti stabilni tijekom cijele godine, brige oko novca bit će prošlost, a od druge polovice godine očekuje vas nalet pozitivne energije koji će vas odvesti u neke nove avanture.