Prema mišljenju astrologa, deset je najvažnijih datuma u 2022. godini.

Otkrijte u nastavku teksta na koje datume bi trebalo posebno obratiti pažnju.

17. VELJAČE

Utjecaj padajućeg mjeseca u Djevici donosi pogodan dan za ulazak u ljubavnu vezu. Ako je na ovaj dan započnete, velike su šanse da će se ta veza okruniti brakom. 

Započnite svoju ljubavnu vezu na ovaj datum.
Shutterstock 

12. OŽUJAK

Konjukcija Jupitera i Neptuna donosi porast kreativne energije i širenje vidika, pa je ovo savršeno vrijeme da započnete neki samostalan projekt.

28. SVIBANJ

Mjesec izlazi iz Bika, a to je odlično vrijeme za rješavanje financijskih stvari. Bilo da želite uzeti kredit, ili želite uložiti veći novac, ovo je savršeni dan za to!

13. LIPANJ

Izlazak Mjeseca iz Strijelca uspostavlja konačnu realizaciju vaših poslovnih planova. Ako postoji nešto na čemu ste radili mjesecima i uložili ogroman trud, ovo je dan kada će vam se to isplatiti.

25. SRPANJ

Mjesec je u Lavu, a to pogoduje rješavanju vašeg stambenog pitanja, ako ste dvoumili do sada trebate li kupiti nov stan ili kuću ili trebate li se preseliti iz jednog mjesta u drugo, sad je pravo vrijeme!

Kada se treba useliti u novi stan?
Shutterstock 

24. RUJAN

Mjesec u Djevici, dan kada trebate staviti točku na sve priče iz prošlosti koje su vam crpile energiju. Ako to ne napravite 24. rujna, još dugo ćete mučiti muku sa duhovima iz prošlosti.

26. LISTOPAD

Mjesec u Škorpionu podsjeća vas da trebate razmisliti o svemu što ste u skorije vreme napravili, bilo da se radi o poslu ili ljubavi, još jednom razmislite da li je to ono što vas ispunjava i u čemu uživate.

11. STUDENI

Mjesec je u Blizancu, ovo je idealan dan za rješavanje vašeg ljubavnog života. Tog dana dosta stvari će izaći na vidjelo, a neke od njih će dovesti do kraja vaše veze.

17. PROSINAC

Ovog dana zvijezde predviđaju veliki uspjeh svakog tko radi na području ekonomije i građevine.

25. PROSINAC

Dan kada ćete doživjeti nešto što će vam donijeti radost kakvu niste osjetili čitave godine, vezano za obitelj.

Pored ovih aspekata u 2022. čeka nas i pomrčina Mjeseca 16. svibnja, pomrčina Sunca 25. studenog i novo pomračenje Mjeseca 8. studenog. Kako god bilo, ne zaboravite nabaciti osmijeh na lice, jer je uz njega sve lakše.