Tekuća godina odbrojava svoje zadnje dane, a oni kojima 2021. i nije baš donijela karijerne uspjehe, već se bave prognozama za sljedeću.

E pa na pravom ste mjestu! 2022. će godina biti posebno uspješna za četiri horoskopska znaka koji će svoje ciljeve ostvarivati bez prevelikih problema. U nastavku saznajte jeste li i vi među njima.

Znakovi kojima će 2022. biti uspješna
Profimedia 

VAGA

Vage će u sljedećoj godini od svog posla dobiti samo najbolje. Naime, do petog listopada Jupiter će biti u vašoj šestoj kući i nuditi vam priznanje, pobljšanje uvjeta rada, a na kraju i uspjeh. Ako ste nezaposleni, možda pronađete posao koji će vam uz dobru plaću, ponuditi i zadovoljstvo rada.

RAK
Rakovima će se dobre stvari početi događati od desetog svibnja. Tada će Jupiter biti u Ovnu u vašoj desetoj kući, što označava uspješnu godinu. Uz odlične promjene, stižu i poznanstva koja vas guraju do cilja.

ŠKORPION

Jupiter u šestom polju, nakon desetog će svibnja donijeti bolje uvjete rada, bolje odnose s kolegama, a možda preuzmete vodeću poziciju koju već toliko vremena želite. Ako ne raditi, vrlo vjerojatno ćete pronaći posao za kojim već jako dugo čeznete.

STRIJELAC
Vaši će planovi biti realizirani do petog listopada kada će Jupiter biti u Ribama u vašoj desetoj kući. Donijet će vas sredstva i ljude koji će vam pomoći u poslu, a uspjeh vam je zagarantiran dok se budete isprobavali u novim stvarima.