U nastavku saznajte jeste li među znakovima koji će u 2022. godini imati lijepu ljubavnu priču.

Bik

Zajednički život i mirna luka bit će glavna tema za Bikove u godini koja nas čeka. S druge strane, slobodni Bikovima astrolozi predviđaju upoznavanje srodne duše. Neki predstavnici ovog znaka mogu osjetiti nostalgiju i ponovno se povezati s ljudima iz svoje prošlosti, dok će druge privući osobe koje imaju potpuno drugačiji način života od njih.

Kako god posložili stvari, jedno je sigurno, Bikovi će iduće godine imati puno sreće u ljubavi.

Djevica

Djevice u veljači očekuje fatalna romansa. Ujedno, ovo je idealno razdoblje za pronalazak idealnog partnera.

Ako ste u vezi koja je izgubila iskru, trebali biste se okrenuti novim ljudima i dati si novu šansu. Iako su Djevice vrijedne kao pčele i vrijedne radnice, ove godine ih čeka preokret i fokus će im biti na ljubavnom životu.

Horoskop u 2022. godini
Shutterstock 

Vaga

Godina će Vagama početi burno, a većina će doživjeti pravu ljubav do jeseni sljedeće godine.

Zauzete Vage mogu biti u fazi pregleda veze. Ne zaboravite se zauzeti za sebe i odabrati ishod koji će vam donijeti samo i isključivo sreću. Budite aktivni i odlučni i ljubav vas sigurno neće zaobići.

Škorpion

Zauzeti Škorpioni će u narednoj godini biti prilično analitični. Većina predstavnika ovog znaka bit će okupirana pronalaženjem načina da se zbliže s voljenom osobom. Škorpioni, koji su u nestabilnim vezama, definitivno će ih okončati do kraja ožujka.

Travanj se procjenjuje kao vrijeme apsolutne dominacije, a svi pripadnici ovog horoskopskog znaka bit će nezaustavljivi. Mnogi će Škorpioni u svibnju i lipnju reći 'da', a u istom periodu zaljubit će se i oni koji su usamljeni.

Lav

Mnogi Lavovi neće se rado sjećati 2021. Najveći broj Lavova u proteklom razdoblju naišao je na nedaće i gubitke. Sada je vrijeme da se oproste od nestabilnog razdoblja.

Lavovima će se ove godine osmjehnuti sreća i uspjeh, a procjenjuje se da će slobodni pronaći srodnu dušu do rujna.