Svake godine The Fragrance Foundation, njujorška organizacija posvećena promoviranju umjetnosti parfema, dodjeljuje nagrade za najbolje parfeme godine.

Riječ je o prestižnim titulama podijeljenim u različite kategorije istaknutih mirisnih senzacija koje su osvojile žene širom svijeta.

Ove godine titulu parfemskog Oskara za najbolji ženski parfem u 2021. godini u kategoriji Women’s Prestige osvojio je parfem Giorgio Armani My Way, senzualan miris jedinstvene kompozicije koja osvaja na prvu.

Ovaj intrigantan parfem kreiran je s idejom povezivanja i otkrivanja novih iskustava u svijetu koji se otvara pred nama.

Novo, uzbudljivo poglavlje ženstvenosti predstavljeno je nježnim parfemskim buketom bijelog cvijeća u bočici dizajniranoj u obliku talismana kao simbola svijeta povezanog egzotičnim notama iz različitih zemalja.

Cvjetni buket otvara se prozračnim spojem bergamota i egipatskog cvijeta naranče uz blistave note tuberoze i indijskog jasmina u samom srcu parfema, a završni touch mirisnoj eleganciji daju vibrantna cedrovina iz Virginije i senzualna vanilija s Madagaskara.

Elegantan, uzbudljiv i odvažan – Giorgio Armani My Way parfem poziva vas na autentično mirisno putovanje.

Da biste uvijek mirisali savršeno, važno je da znate na kakvim mjestima čuvati parfem kako biste mu produžili rok trajanja, kao i male trikove uz koje ćete mirisati cijeli dan.