Donosimo vam detaljnu astro prognozu za iduću godinu. 

Na samom početku godine donijet ćete važne odluke koje će bitno utjecati na vaš život. Početak godine savršen je za kreativnu vizualizaciju, meditaciju, otkrivanje sebe i svojih potencijala. Potrudite se u prvoj polovici godine maksimalno uživati ​​u drugom dijelu.

Ljubav

Što se ljubavnog aspekta tiče, godišnji horoskop predviđa da će 2022. godina biti vrlo povoljna za ovnove. Bit će zauzeti uživanjem u romantičnim trenucima sa svojim partnerom. Bit će harmonije i mira i imat ćete dovoljno razloga za zadovoljstvo. Iako ima svađa i manjih sukoba. Uz dobru volju i razumijevanje moći ćete vrlo lako prevladati sve prepreke.

Slobodni predstavnici ovog znaka će upoznati osobu suprotnog spola koja će vas zaintrigirati. Velike su šanse da upoznate svoju srodnu dušu, nekoga koga ste dugo čekali. Venera vam je sklona od 3.5. do 29.5. kada će biti u vašem znaku, tada također od 12.8. do 6.9, te ponovno od 17.11. do 11.12.

Godišnji horoskop za Ovnove za 2022
Shutterstock 

Posao

Najbolje vrijeme za donošenje važnih odluka o karijeri je od sredine svibnja do listopada. Tijekom studenog i prosinca postoji mogućnost manjih zastoja na poslovnom planu. Ali veći dio godine bit ćete u dobroj poziciji.

Astrolozi savjetuju da ne uzimate kredite i ne ulažete novac prije nego što razmislite.

Novac

Ove godine nećete ostati bez novca, to je sigurno. Puno ćete potrošiti, ali ćete moći i zaraditi. Godišnji horoskop predviđa da ćete tijekom 2022. godine, najvjerojatnije tijekom travnja, imati nekoliko neočekivanih priljeva novca.

Obitelj

Ova godina bit će vrlo povoljna za Ovna. Jupiter i Saturn su u 4. kući, što donosi mir i harmoniju u odnosima s voljenima.

Zdravlje

Tijekom ove godine nećete imati zdravstvenih problema, ali preporuka astrologa je da razmislite o usvajanju zdravih navika.