Parfem daje završni pečat eleganciji, detalj koji suptilno naglašava izgled, nevidljivi dodatak koji nadopunjuje osobnost muškarca i žene, rekao je davno modni dizajner Gianni Versace.

Knjige, pjesme, fraze posvećene su mirisnim aromama, a niti jedno odijelo ili modni komad neće ostaviti snažan dojam kao vaš odabir parfema.

Zato parfemi moraju zauzeti visoko mjesto među sitnicama koje su obilježile 2021. godinu. Ovoga puta prisjetit ćemo se mirisnih favorita koji su se našli na policama parfumerija, a rasprodali su se još brže tijekom posljednjih 12 mjeseci.

Savjet: za što god se odlučite sljedeće godine, nećete pogriješiti. Sve češće obećavaju da ovi parfemi nikada neće biti nadmašeni.

1. Giorgio Armani beauty Sì Eau de Parfum Intense

Si Eau de Parfume Intense je intenzivna i sofisticirana interpretacija klasičnog ženstvenog mirisa koji utječe na samopouzdanje i energiju. Posvećena je slobodnim ženama koje se usude prihvatiti svoju najnježniju stranu.

Armani parfem hit je ove godine
promo 

Kao i njegov prethodnik iz 2013., ovaj miris je senzualan i zavodljiv te naglašava hrabrost žena koje pišu svoja pravila i žive punim plućima.

2. Juliette Has a Gun Pear Inc

Ovaj osvježavajući miris savršen je za proljeće, pogotovo ako volite notu kruške. Zabavna je i možete je nositi u svim prilikama tijekom kojih će biti podsjetnik na sreću, sunčane dane i pozitivnu energiju.

Prema riječima jednog obožavatelja, ovo je parfem koji bira kada želi mirisati 'lijepo i sretno', a pritom ostaviti dobar dojam.

Parfem Juliette hit je ovogodišnje sezone
promo 

3. Moschino Toy 2 Bubble Gum

Ovo je parfem koji ne može ne privući vašu pažnju. Sama njegova ambalaža tjera svakoga da je podigne s police, jer je u obliku kultnog medvjedića, i to u ružičastoj boji.

Parfem Moschino hit je ove godine
promo 

Kompozicija mirisa koji se ističe satkana je od živahnih nota žvakaće gume. Ušećereni citrusi dolaze zajedno sa sočnom breskvom i začinima, uranjajući u koktel elegantnih drvenih nota i mošusa. Kažu da ovaj parfem oslobađa negativnih misli.

4. Chanel Paris-Edimbourg

Inspiracija za stvaranje ovog mirisa bio je grad Edinburgh u Škotskoj, zemlja bogate prirode i moći, a tvorac parfema Oliver Polge želio ga je pretvoriti u bočicu finog mirisa.

Chanelov parfem hit je ove godine
promo 

Ovaj miris spaja drvene i citrusne tonove koji stvaraju prirodan, umirujući i uravnotežen osjećaj, a njegovi obožavatelji kažu da ga uglavnom koriste tijekom cijele godine.

5. Elie Saab Le Parfum Lumiere

Deset godina nakon mirisa Le Parfum, miris je dobio moderniju i laganiju notu. Nos iza ovog mirisa je Francis Kurkdjian.

Parfem Elie Saab hit je ove sezone
promo 

Gornje note su cvijet naranče, srednje note su jasmin, a bazne note su med, pačuli i ruža iz Virginije.

6. Dior Miss Dior

Kompozicija koja odaje počast ružama, ali i irisu i božuru. Ovaj parfem je baršunast, svjež i senzualan.

Parfem Dior Miss Dior hit je ove sezone među mirisima
promo 

Novi parfem Miss Dior još je sofisticiraniji od svojih prethodnika, a žene koje su se u njega zaljubile na prvu kažu da je nježan, ženstven i kao stvoren za svaki dan. Lijepo se uklapa u svakodnevni život, a miris mu je čista ženstvenost i elegancija upakirana u prekrasnu bočicu. 

7. Furla Autentica 

Talijanski stil, pažnja prema detaljima i visoka kvaliteta, predvode ovaj novi proizvod čija je jedinstvena bočica inspirirana torbicom modne kuće. Stvara hrabru vezu između mode i parfumerije.

Parfem Furla Autentica miris je visoke kvalitete
promo 

Ovaj voćni miris za žene kombinira mandarine, maline, kruške, trešnje. Krajnji rezultat je miris koji je živahan, senzualan, neodoljiv i moderan.

8. Issey Miyake A Drop d'Issey

Ovaj parfem poziva žene da pogledaju svijet iz nove perspektive i otkriju skrivenu ljepotu prirode. Otvara vam um da se divite onome što vaše oči ne vide.

Issey Miyake parfem hit je ove godine
promo 

Parfem je taj koji će vas osvojiti svojim čistim, luksuznim izgledom, a dame koje su ga isprobale kažu da osvaja na prvi dojam, te da kada vas jednom osvoji, neće biti prilike kada ga nećete poželjeti.

9. Narciso Rodriguez Musc Noir For Her

Inspirirana originalnim For Her parfemom, ova verzija istražuje tajnu kultnog mirisa. Posljednje poglavlje ove kolekcije mirisa nastavlja odavati počast beskrajno tajanstvenoj prirodi ženske senzualnosti.

Parfem Narciso Rodriguez hit je ove godine
promo 

Ovaj elegantni parfem idealna je proljetna dnevna varijanta, no nećete pogriješiti ako ga stavite za romantičnu večeru. Prozračna je, svježa, nije prejaka.

10. Byredo Mixed Emotions

Mixed Emotions by Byredo je drveni aromatični miris predstavljen 2021. Gornja nota je crni ribiz, u sredini čaj i list ljubičice, a bazna nota je breza.

Parfem Byredo Mixed Emotions istovremeno je hrabar i osvježavajuć
promo 

Nastao je sa željom da fragmentirana sjećanja i apstraktne ideje pretvori u miris. Pristojan je i umirujući, nosiv cijeli dan. Uz to je i hrabar i osvježavajuć te potiče dobro raspoloženje.