Donosimo vam detaljnu astro prognozu za iduću godinu. Prema horoskopu za Jarce, 2022. godina bit će puna uspona i padova. Saturnov ulazak u vlastiti znak početkom godine će se pokazati povoljnim za financije. Međutim, njegov tranzit u travnju donosi izazove u raznim aspektima života. Do kraja godine timski rad donijet će mnoge prednosti, a otvorit će vam se i mogućnost preseljenja ili promjene karijere.

Ljubav

Kao i uvijek, znaš što želiš, a iza tebe su zahtjevne godine u kojima si to još više realizirao/la. Na tim temeljima ćete nastaviti. Dvije pomrčine (30. travnja i 8. studenog) u Biku i u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i djece vjerojatno će donijeti iskušenje ili promjenu na spomenute teme, ali uz vaš dobar plan sve će ići glatko. Kako je Uran u kombinaciji s njima, očekujte neočekivano, ali dobro za vas (jer je isti planet u trigonu u vašem znaku). Zato im se nemojte opirati, već prihvatite promjene jer će one dugoročno biti dobre.

Sve ostalo što se tiče privatnosti bit će u redu. Dugi boravak Venere u vašem znaku (od početka godine do 7.3) učinit će vaš privatni život zaista bogatim. Dobra Venera dat će vam vjetar u leđa od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, od 6.9. do 30.9. i ponovno od 11.12. do kraja godine.

horoskop
Shutterstock 

Posao

Svjesni da ste već puno postigli, ove godine ćete se početi 'cvjetati', odnosno na poslu će sve više dolaziti do izražaja vaša kreativnost, talent i mašta. Više vam neće biti važno zadržati i ojačati svoju poziciju, jer ona je već takva po prirodi i ono što je iza vas, ali ćete se razvijati dalje, a ne na višoj razini – tražit ćete nove izazove, koji uključuju lucidnost , osjećaj za lijepo, umjetničke težnje, širi krug ljudi koji će te podržavati na tom putu, a sve što je finije, još bolje. Nepotrebno je reći da ćete uživati.

Novac

Jarci će se 2022. suočiti s financijskom sigurnošću. Iako njihova potrošnja može biti visoka, ona može održati ravnotežu između zarade i rashoda. Savjet je da više pažnje posvetite ulaganju i štednji, a manje trošenju. Možete kupiti neke skupe stvari ili uložiti u novu kuću ili auto.

Obitelj

2022. godina bit će prosječna za Jarce jer će vjerojatno naići na prepreke zbog ulaska Ketua u 11. polje. Zato u obitelji može doći do sukoba, a mir u kući poželjno je održavati razgovorom.

Zdravlje

Ništa vam neće smetati, dobar Uran u vašem znaku dat će vam rezervu živaca tijekom cijele godine, a podržavaju vas i drugi planeti. Mars u vašem 6. polju rada i zdravlja u drugom dijelu godine donijet će privremenu iscrpljenost, ali s vašom unutarnjom stabilnošću ona će biti zanemariva.