POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA GRADIĆ U KOJEM JE ODRASLA GEORGINA: Mnogi misle da je zaboravila otkud dolazi

U Netflixovom dokumentarcu 'Zovem se Georgina' možemo vidjeti grad u kojem je odrasla Georgina Rodriguez.

Instagram

'Znam kako je nemati ništa i znam kako je imati sve', kaže Georgina Rodriguez u svom dokumentarcu 'Zovem se Georgina' iz grada Jace, u kojem je odrasla. U Netflixovom showu pokazala je svoj sadašnji život pun luksuza, ali se i prisjetila svog skromnog podrijetla.

Zapravo, u jednoj od epizoda ona obilazi svoj grad i posjećuje stan u Madridu u kojem je živjela kada se preselila u glavni grad kako bi započela novi život. Tada je upoznala Cristiana Ronalda dok je radila kao prodavačica u luksuznoj trgovini.

'Vrlo je važno da ne zaboravim odakle dolazim', istaknula je Georgina.

Partnerica Cristiana Ronalda vratila se u grad Jacu, u provinciju Huesca, gdje je provela svoje djetinjstvo do 17. godine, kako bi snimila dokumentarac o svom životu. Posjetila je mesnicu u kojoj je kupila kobasice koje je nekada stalno jela, a mnoštvo prolaznika ju je prepoznalo, kao i ona njih, a imali su samo riječi hvale. 'Bila je vrlo iskrena i religiozna', rekao je jedan od njih.

Profimedia 

Influencerica, koja ima više od 24 milijuna pratitelja na Instagramu, prošetala je ulicama centra Jace, ušla u neke objekte, poput slastičarnice na Calle Mayor gdje je kupovala dok je bila dijete te odigrala lutriju na Calle del Obispo.

Zaustavila se u romaničkoj katedrali, gdje se fotografirala i potom objavila fotku na Instagramu.

U svojoj poruci na Instagramu, ispod fotografije iz katedrale u Jaci napisala je: 'Toliko molitava pred tvojim nogama, toliko želja i suza. Danas te konačno ponovno susrećem. Hvala ti što si mi osvijetlio put i uvijek me pratio.'

Bila je jako ljubazna prema ljudima, koji su je dočekivali i pratili tijekom šetnje ulicama. Isto tako, zabilježene su scene s Citadele, jedinstvene peterokutne građevine s jarkom u kojem se nalaze jeleni, a posjetila je i plesnu školu Susane Are, gdje je plesala balet nekoliko godina.

Profimedia 

Netflixov dokumentarac o Georgini Rodríguez nastoji biti 'duboki portret' žene koja stoji iza društvenih mreža, u kojem će se otkriti aspekti njezina života, od onih najpoznatijih do onih najosobnijih. Zbog toga se vratila u Jacu kako bi snimila nekoliko sekvenci, jer je upravo u tom gradu živjela s obitelji do svoje otprilike 17. godine.

Rođena od majke Španjolke i oca Argentinca, Georgina je išla u školu Santa Ana u gradu Jaca u Huesci, a trenirala u plesnoj školi Susane Are sa svojom godinu dana starijom sestrom, a njezine dobre vještine dovele su je do toga da se pridruži mladom baletu Pireneja.

Profimedia 

Njezina obitelj je poznata u Jaci, jer je njen otac došao u grad igrati nogomet, iako je na kraju jednu sezonu završio kao trener nogometnog kluba Jacetano.

Georgina je posjetila i grad Graus u Huesci, gdje je prije desetak godina živjela i radila u hotelu osam mjeseci. Budući da je grad manji, metež je bio još veći. Deseci susjeda čekali su je i pratili tijekom obilaska mjesta, među kojima i hotel Lleida, koja su bila dio njenog života dok je živjela u Grausu.

Pratilo ju je osiguranje i grupa Netflixovih tehničara, koju čini desetak kamera i produkcijsko osoblje.

U galeriji pogledajte više fotografija grada u kojem je odrasla Georgina Rodriguez.

Profimedia Rodni grad Georgine Rodriguez Jaca u Španjolskoj