Kolač Pandoro Početno tijesto • 65 g glatkog brašna • 33 g mlake vode • 16 g svježeg ili 5 g suhog kvasca Otopite kvasac u vodi, dodajte brašno i umijesite tijesto u kuglu. Pokrijte i ostavite sat i pol na toplom. Prvo tijesto • 120 g glatkog brašna • 30 g šećera • 1 jaje U početno tijesto stavite brašno, šećer i razmućeno jaje. Miksajte dok se ne poveže, oko 10-ak minuta. Oblikujte u kuglu, lagano premažite uljem i pokrijte prozirnom folijom. Stavite u pećnicu na 30 ˚C da se diže oko sat i pol. Drugo tijesto • 425 g glatkog brašna • 130 g šećera • 15 g meda • 8 g soli • 185 g maslaca sobne temperature • 3 jaja • 2 žumanjka • mahuna vanilije • korica jednog limuna i naranče
Blagdanski kolač s potpisom naše gastro kolumnistice Tee Mamut
Dua Lipa i birthday party sa stilom: Kraljica glazbe i mode oduševila fotografijama, atmosferom ali i Jacquemus haljinom
Microsoft slavi 50. rođendan sa stilom i Windows XP Crocsicama! Dolaze u omiljenoj estetici i ukrašene kultnim detaljima
Ovih će 5 znakova na jesen doživjeti nove početke i profesionalne prekretnice: Vrijeme je za promjene na dulje staze