HOROSKOP ZA 22. SRPNJA: Ovnove očekuje nalet strasti, a jedan znak suočit će se s pravom ljubavnom zavrzlamom

Provjerite svoj dnevni horoskop za 22. srpnja 2023.

Unsplash

Ovan

Posao: Nakon uspješnog i vrlo aktivnog radnog tjedna, Ovnu će dobro doći miran dan za opuštanje i regeneraciju najvažnijih resursa.

Ljubav: Danas bi vas povremeno mogli uhvatiti naleti strasti, koje bi bilo lijepo usmjeriti i pokazati voljenoj osobi. Budite taktični, jer to ne znači da vas netko samo čeka raširenih ruku.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Bik

Posao: Zadovoljni učinjenim i postignutim u prethodnom razdoblju, tipični Bikovi prvi dan vikenda dočekuju dobro raspoloženi za odmor i planiranje novih obaveza.

Ljubav: Općenito pozitivan dan, iako ga može pokvariti nesporazum i oštra verbalna polemika s voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Veći dio ove subote najtipičniji predstavnici Blizanaca imat će sasvim solidnu radnu energiju za bavljenje nekim hobijem.

Ljubav: Jedna ljubavna zavrzlama je iza vas, ali danas bi vam se pred očima mogla pojaviti druga, još kompliciranija i nadasve neočekivana tema.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije na koži, kako piše Astroputnik.

Rak

Posao: Relativno miran i s uobičajenim angažmanom, dan posvećen kućanskim obavezama, tako tipičan za osobe rođene u astrološkom zviježđu Raka.

Ljubav: Ova vas subota upozorava na neke iznenađujuće poteze i reakcije s druge strane. Trebat će vam puno fleksibilnosti i smirenosti.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Shutterstock 

Lav

Posao: Podijelite obaveze u nekoliko faza, prihvatite barem minimalnu pomoć sa strane i sve će biti u redu.

Ljubav: Iako nije realno da će to biti kapitalna promjena, neke bitne informacije će vrlo vjerojatno ukazivati ​​na nove, ljepše mogućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Nemate dovoljno strpljenja i lako ulazite u poslovne rasprave i sukobe. Okolnosti na ovom polju neće vam biti baš naklonjene.

Ljubav: Vaša nezainteresovanost danas bi mogla zbuniti voljenu osobu.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vaga

Posao: Osobe rođene u znaku Vage imaju prosječan dan pred sobom. Naglasak nije na forsiranju bilo kakvih tjelesnih aktivnosti.

Ljubav: Što se tiče mogućih događaja na ljubavnom planu, bilo bi dobro da predložite neke zajedničke aktivnosti s voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Škorpioni bi si danas mogli dopustiti opuštenije ponašanje, s više rekreativnih aktivnosti.

Ljubav: Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju s osobom koja vam je emotivno važna. Pokušajte to maksimalno iskoristiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Instagram 

Strijelac

Posao: Zahvaljujući prethodno uspješno obavljenim poslovima, Strijelce danas očekuje par lijepih zadovoljstava.

Ljubav: Želite li barem slične pozitivne informacije na ljubavnom planu, tijekom ove subote bit će potrebno prvenstveno se prilagoditi potrebama druge strane.

Zdravlje: Osjetljivost grla i pluća.

Jarac

Posao: Za najtipičnije Jarce ova bi subota trebala biti rutinski dan s visokim postotkom realizacije unaprijed planiranih obveza i aktivnosti.

Ljubav: Na polju ljubavi stvari idu svojim tokom, na koji danas teško možete utjecati, makar ne onako kako bi vama odgovaralo.

Zdravlje: Moguća osjetljivost zglobova.

Vodenjak

Posao: Planovi su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Suočavanje s takvim epilogom u nekoliko situacija danas očekuje Vodenjake.

Ljubav: Među novim vijestima barem bi vas jedna trebala ugodno iznenaditi.

Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Ribe

Posao: Praktički sve što su planirale za prvi dan vikenda, Ribe bi mogle realizirati, ali uz dosta kašnjenja i otegotnih okolnosti.

Ljubav: Ove subote mogu isplivati ​​na površinu manji ili veći problemi na ljubavnom polju, pa ih morate riješiti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.