Vladavina Lava koja traje od 23. srpnja do 22. kolovoza napravit će pravu pomutnju na astrološkom nebu, a neki znaci će napraviti ozbiljni životni preokret.

Vladavina Lava ove godine dolazi u posebnom trenutku, jer sada sve više planeta kreće retrogradno. Ta snažna retrogradna energija poziva nas da se osvrnemo na prošlost, preispitujemo i razmišljamo o starim problemima koji se sada mogu riješiti.

U sezoni Lava retrogradno stoje Venera i Kiron, dok Merkur usporava u pripremama za retrogradno kretanje. Izdvaja se retrogradna Venera, jer ona je planet ljubavi, dok Lav vlada srce, pa će emocije biti glavni fokus ovog perioda.

žena radi
Unsplash 

Do završetka vladavine Lava imat ćemo šest velikih kozmičkih tijela u retrogradnom hodu.

Vladavina Lava donosi aktivaciju potala Lavlja vrata, koja donose snažan nalet energije, elana i napretka.

Kad Sunce uđe u znak Lava stvari postaju lakše. U tom će znaku Sunce biti od 23. srpnja do 22. kolovoza, a ovo je vrijeme da nađemo svoju unutrašnju moć i kvalitete, piše Glossy.

Osjećat ćemo se snažno, poput lava. Ovaj period donosi sreću, koja pak donosi moć.

Kad smo sretni i opušteni, imamo više samopouzdanja te smo spremniji prihvatiti eventualne nedaće.

Sezona Raka donosila je brigu o obitelji, kući, pa i samom sebi, a sada je vrijeme da zablistamo. Lav utječe na to da budemo hrabri, odlučni, kreativni, strastveni, radoznali i zaigrani.

žena radi
Unsplash 

Sezona Lava donosi nalet velike produktivne energije. Sad postajemo otvoreni, borbeni i strastveni tamo gdje smo bili ograničeni i sputani.

Jako povoljan dan će biti dan aktivacije portala Lavlja vrata, jer donosi veliku energiju napredovanja i slobode.

Pod Suncem u Lavu, pozovite radost, samopouzdanje i ljubav u svoj život kroz pozitivne akcije. Neka bude jednostavno i koristite lava kao duhovnu životinju koja će vas voditi kroz sezonu.