KONAČNO JE DOŠAO KRAJ RETROGRADNOM MERKURU: Ova 3 znaka će do kraja godine doživjeti veliki uspjeh, a jedan naći ljubav

Ako ste se u prethodnom razdoblju osjećali umorno i dezorijentirano, kao da niste baš pri sebi, velika je vjerojatnost da je to posljedica djelovanja retrogradnog Merkura.

pexels

Merkur konačno kreće direktan hod nakon što je bio retrogradan od kolovoza. Stacioniranje Merkura znači da više nemamo unutarnjih retrogradnih planeta, a to će dovesti do velikog pomaka u akumulaciji retrogradne energije koju smo osjećali. Retrogradni Merkur bio je u znaku Djevice, a fokus je bio na nedovršenim poslovima i financijama.

Retrogradna energija može stvoriti dojam usporenosti, zbog čega se osjećamo tromo, nesigurno i kao da se vrtimo u krug. Ako ste se u prethodnom razdoblju osjećali umorno i dezorijentirano, kao da niste baš pri sebi, velika je vjerojatnost da je to posljedica djelovanja retrogradnog Merkura.

pexels 

Merkur i Venera, koji su unutarnji planeti, retrogradni su od 23. kolovoza, tako da smo vjerojatno stvarno osjećali ovu energiju. Iako će trebati neko vrijeme da Merkur napusti svoju post-retrogradnu sjenu, trebali bismo početi osjećati olakšanje od bilo kakve stagnacije. To je vrijeme olakšanja, jasnijih misli, povećane produktivnosti i manje zbunjenosti.

Ova 3 horoskopska znaka doživjet će posebno pozitivnu promjenu s prestankom retrogradnog Merkura:

Ovan

Ako je retrogradni Merkur Ovnovima uzrokovao iznenadne prepreke i izazove u profesionalnom životu, kraj retrogradnog Merkura donosi im novi početak. Sada će imati priliku brže napredovati i ostvarivati ​​svoje ciljeve. Energija Ovnova ponovno će procvjetati, dopuštajući im da preuzmu inicijativu i postignu uspjeh.

pexels 

Blizanci

Blizancima kraj retrogradnog Merkura donosi olakšanje i jasnoću u komunikaciji. Tijekom retrogradnog Merkura mogu se osjećati zbunjeno i neshvaćeno. Sada će se njihove poruke bolje razumjeti i ideje će brže teći. Očekuje ih razdoblje produktivnosti i uspješne suradnje s drugima.

Riba

Ribe će osjetiti duboko emocionalno olakšanje nakon završetka retrogradnog Merkura. Za to vrijeme pripadnici ovog znaka bili su zbunjeni svojim osjećajima i ljubavnim odnosom. Sada će ponovno doći do izražaja njihova intuicija i emocionalna inteligencija. Čeka ih vrijeme za dublje razumijevanje sebe i bliskih odnosa.