Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SAMO SU 3 ZNAKA ZODIJAKA POSEBNA': Najpoznatija astrologinja na svijetu tvrdila je da oni mogu ostvariti sve što žele

Najpoznatija astrologinja svojedobno je otkrila koja su 3 znaka posebna i potanko objasnila zašto.

 streetstyle Izvor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Najpoznatija ruska astrologinja Evgenija Juvaševna Davitašvili pisala je knjige i pjesme te bila predsjednica organizacije 'Međunarodna akademija alternativnih znanosti'.

Njezini astrološki savjeti bili su vrlo cijenjeni, a ljudi su joj dolazili sa svih strana svijeta. Iako je preminula 2015. godine, njezine se riječi još pamte, a jednom je prilikom otkrila da su tri znaka iz ovog članka posebna te da mogu postići sve što zamisle, pa čak i osvojiti svijet, piše Stil.

Ovan

Život Ovnova je poput vlaka smrti, i to zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog znaka Zodijaka, vjerovala je Evgenija, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. S druge strane, Ovnova spremnost na svaki ishod i žrtvu ogromna je garancija uspjeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici puni su zanimljivih trikova i spremni su ih pokušati primijeniti.

Lav

Lav je predator, odnosno onaj koji ne samo da je spreman uništiti sve što mu se nađe na putu, već i onaj koji zna vrebati. Ako ste upoznati s makar i jednim Lavom, vjerojatno već znate koliko mogu biti vješti u čekanju i koliko teške mogu biti njihove strateške igre. Evgenija je primijetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno nevjerojatna - to mogu biti godine dosljednog i jasnog iščekivanja trenutka kada morate napraviti nagli priljev energije, niz aktivnosti i na kraju dobiti zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspjeli. Smislit će novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je nevjerojatna.

Ribe

Evgenija je smatrala da je ovaj horoskopski znak definitivno podcijenjen, i to bez razloga. U početku tihe Ribe, brzo svladavaju sve u novom timu, ne vole rasprave i glatko se kreću prema svom cilju.

Unatoč činjenici da Ribe djeluju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo odvija aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i daleke, Ribe brzo istražuju cijelu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svime. Uvijek su korak ispred. Znaju se ponašati izrazito pasivno u razdoblju kada se drugi svađaju. Znaju zaraditi na način koji nikome ne bi pao na pamet – to je vještina koju Ribe učinkovito koriste.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image