OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI LAŽLJIVCI: Ne vjerujte ničemu što vam kažu

Za razliku od onih koji više od svega vole istinu, ova tri horoskopska znaka jako su dobri lažljivci kojima slagati nije nikakav problem.

Unsplash

Iako je laganje bez sumnje gadna navika i istina nas gotovo uvijek oslobađa, nitko zapravo ne očekuje da budete 100 posto iskreni o svemu, cijelo vrijeme. Za razliku od onih koji više od svega vole istinu, ova tri horoskopska znaka jako su dobri lažljivci kojima slagati nije nikakav problem.

Blizanci: Oni točno znaju što želite čuti

Blizanci su znak koji je sposoban za najveće promjene, a laži izgovaraju tako dobro da bi mogli dobiti Oscara. Doslovce u sekundi mogu potpuno promijeniti svoj karakter te izgovoriti niz laži bez da trepnu.

Kad bi htjeli, lako bi mogli natjerati sve - čak i svoje neprijatelje - da ih obožavaju, a sve zahvaljujući svom talentu za stvaranje briljantne laži. Najlažljiviji Blizanac sposoban je promijeniti stav jednako lako kao i odjeću.

Škorpion: Oni mogu prikriti tragove bez obzira na sve

Škorpion uvijek sve bilježi i svaku situaciju istražuje spreman za manipulaciju. Ako čine nešto što nije etično, ne brinite, oni su već zamislili svaki dio laži koju će izgovoriti kako bi izbjegli da ih uhvate. U stanju su stvoriti laž koja je toliko detaljna, trodimenzionalna, pa čak i potkrijepljena dobro izgrađenim alibijem, da nemaju problema držati je se.

Ako ikad budu uhvaćeni u laži, njihova sposobnost izbjegavanja istine dok god mogu čak će i najsumnjičaviju osobu uvjeriti u njihovu iskrenost.

Vodenjak: Oni razumiju kako kontrolirati ljude

Vodenjak je poznat kao zaštitnik zajednice i iscjelitelj kolektiva. Njihova sposobnost da odmah pročitaju totalnog stranca i procjene ga čini ih posebno talentiranima kad je riječ o laganju.

Izgovarajući jednu inteligentnu laž za drugom kako bi zadržali kontrolu nad ljudima koji ih okružuju, Vodenjaci se lako mogu postaviti kao vladari situacije. Njihove laži mogu ciljati na vašu ranjivost, a njihov ego je dubok i grandiozan.