Dolazi nam jesen s kojom stižu brojne promjene, a na astrološkom planu najviše će profitirati tri znaka. Od ljubavi do posla, sve će im ići kao podmazano i činit će im se da im ništa ne može propasti. 

Blizanci

Nemirni Blizanci uživat će u jeseni punoj uzbuđenja. Već krajem rujna čeka ih iznenadno putovanje u inozemstvo gdje će se odlično provesti bez prevelikih planova i očekivanja, onako kako oni najviše vole.

Njihova vječna potraga za novim iskustvima i novim ljudima bit će i više nego plodna, a moglo bi se dogoditi i da dožive kratku, ali slatku ljubavnu avanturu koja će im zatresti tlo pod nogama.

Blizanci će imati sreće ove jeseni
Shutterstock 

Financijski će prosperirati bez puno truda, jer ih sredinom listopada očekuje vijest o nezanemarivoj količini novca koji će do njih doći kao nasljedstvo ili rezultat nagradne igre.

Na zdravstvenom planu će biti mirno, a budući da su neprestano u pokretu, zimu će dočekati u nikad boljoj kondiciji.

Škorpion

Škorpioni će jesen provesti na najtoplijem mogućem mjestu- u zagrljaju voljene osobe. Ljubav koja je započela ovog ljeta doživjet će pravi procvat te će im se činiti da lebde dva metra iznad zemlje.

Škorpion će imati sreće ove jeseni
Shutterstock 

Čeka ih i napredak u karijeri, a bilo da se radi o promjeni posla ili dolasku na višu poziciju na trenutnom radnom mjestu, napokon su dočekali vrijeme da zablistaju punim sjajem. Nadređene će oduševiti kreativnim idejama pa će brzo postati nezamjenjiv dio tima, a početkom zime moguća je i povišica.

Što se zdravlja tiče, doživjet će poboljšanje, no samo ako ne zaborave da se povremeno treba i opustiti.

Strijelac

Strijelci će jesen provesti u neprestanom pokretu što ovom vatrenom znaku neće nimalo teško pasti. U njihov život će se gotovo neopaženo uvući osoba iz romantične prošlosti koja će izraziti želju da nastave gdje su stali, a, iako će uživati u pozornosti koju dobivaju, moraju dobro razmisliti jesu li se spremni odreći slobode koju pripadnici ovog znaka stavljaju na prvo mjesto. Odluka je samo na njima.

Strijelac će imati sreće ove jeseni
Shutterstock 

Na poslu će ih dočekati popriličan kaos, no Strijelci se izazova ne boje pa će prionuti novim žarom u rješavanje kompleksne situacije što neće proći nezapaženo.

Krajem jeseni čeka ih manji zdravstveni problem, no pokazat će se da im samo treba kraći odmor koji će provesti daleko od kuće, u odličnom društvu.