Merkur i Venera su krenuli naprijed, a pred nama je još jedno važno astrološko razdoblje, a to je pun Mjesec u vatrenom znaku Ovna 29. rujna.

Pun Mjesec u Ovnu je astrološki događaj koji se događa kada Mjesec zauzme položaj nasuprot Suncu i potpuno obasja njegovu površinu. Ovaj fenomen obično ima poseban značaj u astrologiji i može utjecati na emocionalno stanje i energiju ljudi.

Na koga će utjecati pun Mjesec u Ovnu
Shutterstock 

Ovan je vatreni znak kojeg karakteriziraju entuzijazam, hrabrost i impulzivnost. Kada je pun Mjesec u Ovnu, on obično donosi povećanu energiju ovom znaku, što može utjecati na način na koji se osjećamo i ponašamo u to vrijeme.

Evo nekih ključnih značajki punog Mjeseca u Ovnu:

Strastvena energija

Ovaj Pun Mjesec donosi pojačanu strast i entuzijazam. Ljudi se mogu osjećati više motiviranima za postizanje svojih ciljeva i projekata. Vrijeme je kada možemo biti izuzetno energični i hrabri u akciji.

Impulzivnost

Ovan je poznat po svojoj impulzivnosti, pa pun Mjesec u ovom znaku može pojačati ovu tendenciju. Važno je paziti da ne donosite nepromišljene odluke i ne reagirate na emocionalne podražaje bez razmišljanja.

Pun mjesec.jpg
Shutterstock 

Sukobi i napetosti

Energija punog Mjeseca može dovesti do povećanja napetosti i sukoba. Ovan je u znaku natjecanja i borbe pa se sukobi mogu pojaviti kako u međuljudskim odnosima tako i unutar nas samih. Važno je da pokušamo uravnotežiti tu energiju i izbjeći nepotrebne sukobe.

Samouvjerenost

Ovan je znak samopouzdanja i hrabrosti, tako da pun Mjesec u ovom znaku može pomoći ljudima da se osjećaju samopouzdanije i da se suoče s izazovima s više vjere u sebe.

Potreba za neovisnošću

Ovan je neovisan znak, pa tijekom Punog Mjeseca u Ovnu možemo osjetiti snažnu potrebu da se oslobodimo ograničenja i slijedimo svoje strasti i želje.

Pun Mjesec, za razliku od mladog Mjeseca, nagovještava kraj životnog ciklusa. Ovaj aspekt najjasnije će osjetiti Ovnovi, Jarci, Rakovi i Vage.

OVAN

Ovan.jpg
Shutterstock 

Odluke koje ćete donositi u razdoblju punog Mjeseca uzrokovat će velike promjene u budućnosti. Vrijeme je da završite s nečim starim, što vam je bilo teret i da krenete naprijed. Neće proći bez stresa i nagomilanih frustracija.

JARAC

Jarac
Shutterstock 

Pun Mjesec u četvrtoj kući donosi vam obiteljsku krizu ili probleme sa stanom. Moguća odluka o preseljenju.

VAGA

Vaga
Shutterstock 

Pred vama je period koji će donijeti veliku promjenu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, moguća je kriza. Na poslu vas očekuju novi izazovi i testovi, piše Informer.

RAK

Rak.jpg
Shutterstock 

Pun Mjesec donosi vam stresan događaj na poslu. Jednostavno ćete morati 'presjeći' i donijeti poslovnu odluku koja će utjecati na tijek vaše karijere. Mogući su nesporazumi i sukobi s autoritetima.