Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONAČNO JE DOŠAO KRAJ RETROGRADNOM MERKURU: Ova 3 znaka će do kraja godine doživjeti veliki uspjeh, a jedan naći ljubav

Ako ste se u prethodnom razdoblju osjećali umorno i dezorijentirano, kao da niste baš pri sebi, velika je vjerojatnost da je to posljedica djelovanja retrogradnog Merkura.

 žena Izvor: pexels

Merkur konačno kreće direktan hod nakon što je bio retrogradan od kolovoza. Stacioniranje Merkura znači da više nemamo unutarnjih retrogradnih planeta, a to će dovesti do velikog pomaka u akumulaciji retrogradne energije koju smo osjećali. Retrogradni Merkur bio je u znaku Djevice, a fokus je bio na nedovršenim poslovima i financijama.

Retrogradna energija može stvoriti dojam usporenosti, zbog čega se osjećamo tromo, nesigurno i kao da se vrtimo u krug. Ako ste se u prethodnom razdoblju osjećali umorno i dezorijentirano, kao da niste baš pri sebi, velika je vjerojatnost da je to posljedica djelovanja retrogradnog Merkura.

 žena Izvor: pexels

Merkur i Venera, koji su unutarnji planeti, retrogradni su od 23. kolovoza, tako da smo vjerojatno stvarno osjećali ovu energiju. Iako će trebati neko vrijeme da Merkur napusti svoju post-retrogradnu sjenu, trebali bismo početi osjećati olakšanje od bilo kakve stagnacije. To je vrijeme olakšanja, jasnijih misli, povećane produktivnosti i manje zbunjenosti.

Ova 3 horoskopska znaka doživjet će posebno pozitivnu promjenu s prestankom retrogradnog Merkura:

Ovan

Ako je retrogradni Merkur Ovnovima uzrokovao iznenadne prepreke i izazove u profesionalnom životu, kraj retrogradnog Merkura donosi im novi početak. Sada će imati priliku brže napredovati i ostvarivati ​​svoje ciljeve. Energija Ovnova ponovno će procvjetati, dopuštajući im da preuzmu inicijativu i postignu uspjeh.

 žena sluša glazbu Izvor: pexels

Blizanci

Blizancima kraj retrogradnog Merkura donosi olakšanje i jasnoću u komunikaciji. Tijekom retrogradnog Merkura mogu se osjećati zbunjeno i neshvaćeno. Sada će se njihove poruke bolje razumjeti i ideje će brže teći. Očekuje ih razdoblje produktivnosti i uspješne suradnje s drugima.

Riba

Ribe će osjetiti duboko emocionalno olakšanje nakon završetka retrogradnog Merkura. Za to vrijeme pripadnici ovog znaka bili su zbunjeni svojim osjećajima i ljubavnim odnosom. Sada će ponovno doći do izražaja njihova intuicija i emocionalna inteligencija. Čeka ih vrijeme za dublje razumijevanje sebe i bliskih odnosa.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image