Do kraja godine nam nije ostalo još mnogo, no ostalo je sasvim dovoljno da se nekima život preokrene iz korijena. Tri horoskopska znaka će do kraja 2023. pronaći ljubav svog života, a da to još i ne slute.

1. Ribe

Emotivne Ribe jedva čekaju priliku da se zaljube, a ona bi im mogla zakucati na vrata već početkom listopada.

Poznati kao najnježnije dušice horoskopa, ljubav će pronaći tako što će budućoj voljenoj osobi priskočiti u pomoć kad joj to bude najpotrebnije, a ona će joj na tome zahvaliti nekim znakom pažnje poput izlaska na večeru ili poklonom koji će Ribu brzo oduševiti.

Horoskop
Shutterstock 

Neće trebati dugo da među njima zaiskri, a već krajem godine mogli bi zaključiti da su pronašli sve ono što su do sad tražili pa bi za vrijeme blagdana mogle pasti i zaruke.

2. Strijelac

Vatreni Strijelac će ljubav pronaći tijekom jedne od svojih avantura, a iako će im njihova nemirna priroda ispočetka govoriti da pobjegnu glavom bez obzira, njihovi će osjećaji biti toliko jaki da će se umjesto toga strmoglaviti u odnos.

Horoskop
Shutterstock 

Zimske mjesece mogli bi provesti netipično za njih, ušuškani u kućnoj atmosferi, no bit će toliko zaljubljeni da neće ni primijetiti da su pomalo usporili. Dolaskom proljeća oduševit će se kad primijete da ih novi partner može, ne samo pratiti u njihovim avanturama, već će ih neprestano iznenađivati novim idejama tako da čak ni neuhvatljivom Strijelcu neće stići biti dosadno.

3. Vaga

Neodlučne Vage će se zaljubiti preko ušiju, no trebat će im neko vrijeme da pomire vječnu borbu razuma i emocija i dozvole si da se upuste u novu ljubavnu priču. Druga strana mogla bi biti nestrpljiva u iščekivanju njihove odluke, no Vage neće dopustiti da im se nameće pritisak, čak ni u ovoj situaciji.

Horoskop
Shutterstock 

Na kraju će kapitulirati i prepustiti se ljubavi, a tu odluku neće požaliti. Kad se jednom predaju u naručje voljene osobe, nitko neće biti romantičniji od njih te će se partner naći bombardiran iskazima ljubavi i slatkim iznenađenjima što će ga za Vagu vezati još više.