Veliki ljubavni horoskop za ljeto 2024: Kod Lava pršti od strasti, njima slijedi brak, a ovom znaku prinova

Ljubavni horoskop za lipanj 2024. samo je najava promjena koje će donijeti naredna tri mjeseca, najavljuju astrolozi.

Shutterstock

Kako biste saznali što vam ljubavni horoskop sprema u lipnju, srpnju i kolovozu, pronađite svoj horoskopski znak!

OVAN

Ljeto 2024. donosi strastvenu energiju u vaš ljubavni život. Bit ćete puni želja, a polje ljubavi će cvjetati. S partnerom ćete imati mnogo strastvenih trenutaka koji će ojačati vaš odnos. Ipak, otvorena komunikacija bit će sve važnija u kolovozu, stoga ne zaboravite razgovarati o onome što vam je na umu. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljivo ljeto. Mogući su spontani susreti i romantične avanture. Dopustite si zabavu i istražite nove odnose!

BIK

Komunikacija će igrati važnu ulogu u jačanju ljubavnog odnosa. Ovo ljeto bit će vam važno raščistiti situacije iz prošlosti vezane uz partnera. Također je vrlo dobro razdoblje za zaruke, ponudu za brak i druge korake koji poboljšavaju emotivni odnos. Ako ste slobodni, tijekom ljeta očekuje vas nekoliko avantura, a jedna od njih može postati romantična priča koja će vam trajati cijeli život. Horoskop vam savjetuje da budete otvoreni za nove stvari.

BLIZANCI

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. godine donosi vam povoljno razdoblje za osobni razvoj. Pravo je vrijeme da izrazite svoju kreativnost i budete otvoreni za novu vezu. Steći ćete nove prijatelje, vjerojatno preko svog životnog partnera. Vaš odnos je povoljan tijekom lipnja, kada ćete donositi važne odluke u ljubavi. Ako niste u vezi, upoznat ćete puno ljudi. Moguće je da ćete tijekom putovanja upoznati nekog posebnog ili obogatiti svoj društveni život novim prijateljima.

Shutterstock 

RAK

Ljeto će biti posvećeno odnosima u obitelji i domu. Možda ćete osjetiti potrebu da se dublje povežete sa svojim životnim partnerom i provedete kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Preporučuje se da iskoristite ovu energiju i napravite određene promjene u svom domu kako biste pružili okruženje o kakvom sanjate. Ako ste slobodni, pravo je vrijeme za spojeve jer možete upoznati zanimljive ljude od kojih možete učiti. Šanse za strastvenu ljubav su male, budite strpljivi.

LAV

Svojom karizmom privlačit ćete ljude oko sebe poput magneta! Neka se vaš partner u narednom periodu ponovno zaljubi u vas, a vaša veza postane strastvena i puna radosti. Primit ćete iznenađujuće vijesti i darove. No, postoji i teže razdoblje tijekom retrogradnog Merkura, sredinom kolovoza, kada se pojavljuju svađe. Ako nemate čvrste temelje, neki vas argumenti mogu odgurnuti. Budite otvoreni za nove mogućnosti i usudite se izaći iz svoje zone komfora kako biste upoznali novu ljubav!

DJEVICA

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. kaže da ćete otkriti puno novih i zanimljivih stvari o svom partneru. U sljedeća tri mjeseca moći ćete ga pogledati drugim očima. Astrolozi kažu da postoji velika šansa da se ponovno zaljubite! Slijede leptirići u trbuhu, ružičasti oblaci i puno sreće. Ako niste s nekim, ovo ljeto će vam donijeti više ljudi kojima se sviđate. Morate pažljivo birati, a horoskop vam savjetuje da ne srljate u novu vezu.

Shutterstock 

VAGA

Važno je dati si vremena za razmišljanje i introspekciju te definirati svoje vrijednosti i prioritete. Imat ćete priliku pronaći svoju ravnotežu u međuljudskim odnosima i stvoriti dublje veze. Budite otvoreni za slušanje potreba vašeg partnera. Velike promjene u odnosu s partnerom mogu nastupiti u srpnju. Ako ste slobodni, važno je biti siguran što želite od partnera.

ŠKORPION

Zvijezde su na vašoj strani u ljubavnom sektoru. Moguće je da ćete u svojoj vezi doživjeti nezaboravne trenutke. Budite otvoreni za razgovor i nemojte se bojati biti ranjivi. Određeni razgovori koji će se održati u srpnju 2024. bit će odlučujući za vašu budućnost. Ako ste slobodni, imate dobre šanse da u kolovozu upoznate svoju veliku ljubav. Obratite pažnju na bliske ljude svojih prijatelja, možda je netko od njih vaša srodna duša.

STRIJELAC

Tijekom ljeta bit ćete izrazito energični i željni avanture. Položaj zvijezda odgovara vašem području putovanja, pa bi bilo dobro da na odmor odete s partnerom. Ovo je trenutak kada vaša veza može postati jača, bit ćete sigurni u svoje osjećaje. Ako niste zaposleni, ovo ljeto je puno strasti i iznenađenja. Očekuju vas avanture i ljubavne priče o kakvima niste ni sanjali, a moguće je da će se pred kraj ljeta pojaviti osoba s kojom ste bili bliski u prošlosti.

Shutterstock 

JARAC

Ljeto će biti posvećeno karijeri i profesionalnim ciljevima. Vrijeme je da se usredotočite. Zbog toga će osobni odnosi patiti. Potrudite se da provodite dovoljno vremena sa svojim najdražima, a posebno sa svojim partnerom. Moguće su teške rasprave, posebno dok je Merkur retrogradan, u kolovozu 2024. Ne bojte se otvoreno reći što mislite. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga tko će vas impresionirati, ali ćete biti neodlučni oko započinjanja veze. Slušajte svoju intuiciju.

VODENJAK

Možda ćete se nadahnuti da isprobate nove stvari sa svojim partnerom i istražite i nove načine emocionalnog povezivanja. Zvijezde vas podržavaju u inovativnosti i kreativnosti, stoga se nemojte bojati donositi hrabre odluke u svojoj vezi. Ako ste slobodni, lipanj i kolovoz povoljni su za upoznavanje potencijalnog partnera, ali i za rješavanje problema iz prošlosti. Moći ćete birati. 

RIBA

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. donosi razdoblje stabilnosti! Konkretno, srpanj bit će posvećen sanjarenju i istraživanju unutarnjeg svijeta. Vrijeme je da se povežete sa svojom intuitivnom stranom i istražite svoje emocije. Ovo je izvrsna prilika da s partnerom napravite sljedeći korak, bilo da se radi o zajedničkom životu ili prinovi. Ako ste slobodni, nema većih promjena, ali će vam goditi.