Dva horoskopska znaka doživjet će financijski procvat do kraja lipnja. Očekuju ih jako povoljne okolnosti, a sudbina im nosi obilje sreće i pravi jackpot u drugoj polovici mjeseca.

DJEVICA

U narednim danima morate slušati svoju intuiciju. Dopustite sebi da se opustite i krećete u toku sudbine, bez forsiranja.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Imat ćete izvrsne ideje pa si dajte slobodu da ih predložite i provedete u svom poslu. To će vam dati krila i pomoći vam da napredujete u karijeri, a značajne povišice i bonusi mogući su u sljedeća dva tjedna.

Zauzete Djevice očekuju izuzetno romantični i lijepi trenuci s partnerom, trebali bi što više vremena provoditi zajedno.

VODENJAK

Vodenjaci, u iduća dva tjedna sve će vam ići od ruke. Ako imate vlastiti posao, napravit ćete vrlo isplativ posao koji će vam donijeti veliku zaradu.

2 horoskopska znaka čeka sudbinski jackpot do kraja lipnja 2024
Shutterstock 

Ako, pak, radite za nekoga, bit ćete dio vrlo unosnog projekta koji vam sasvim sigurno donosi neočekivano veliku količinu novca u džep. Vaš životni standard će se poboljšati neočekivanom brzinom i odjednom ćete si moći priuštiti stvari za koje ste mislili da ćete dugo morati štedjeti.

Također ćete imati sreće u međuljudskim odnosima, bliske osobe donosit će vam puno ljubavi i pažnje do kraja lipnja, piše Žena.