Sudeći po temperaturama, ljeto je već tu. Ovo doba godine mnogima donosi radost, pa svi željno iščekuju tople dane, uživanje na plaži, kupanje i uživanje. no, ljeto neće svima biti u znaku uživanja i uspjeha. Ima i onih znakova koji jedva čekaju da završi.

Ruska astrologinja Tamara Globa dala je astrološku prognozu za najsretniji znak Zodijaka za ljeto 2024. godine.

Bik.jpg
Shutterstock 

Kaže da je ove godine to - Bik. Prema prognozama Globe, ovog će se ljeta predstavnici ove konstelacije osjećati kao pobjednici, uspjet će doslovno u svemu.

Astrologinja objašnjava da je razlog tome tranzit Jupitera u znak Bika. Ovaj planet, napominje Globa, donosi uspjeh, blagostanje i prosperitet.

Slobodni Bikovi imat će sreće u ljubavi – upoznat će svoju osobu s kojom mogu izgraditi čvrstu zajednicu. Oni Bikovi koji imaju obitelj uspjet će uskladiti odnos s drugom osobom i riješiti neke dugogodišnje sukobe.

Bik
Shutterstock 

Bik će imati izvrsnu priliku za zaradu. Općenito, novac će se lijepiti na vas - možete osvojiti lutriju, dobiti neočekivani bonus ili skupi dar. Osim toga, netko tko vam duguje novac na kraju će vam ga vratiti.

Novi projekti Bikova bit će uspješni, važno je samo slušati svoju intuiciju, ona će vam reći kojim putem ići, prenosi Glossy.