Ovan

Posao: Budite uporni i ustrajte u nastojanju da svoje obveze ispunite na provjeren način, moguć je pojačan pritisak sa strane, te slabija koncentracija. Budite oprezni s financijama.
Ljubav: Danas nije povoljan dan za ozbiljne razgovore i kritiziranje druge strane. Isprobajte laganiju i opušteniju verziju.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Bik

Posao: Nemojte biti skromni i poradite na svom imidžu, pokažite svoje ambicije i ne dopustite da vas itko pokoleba u vašim namjerama.
Ljubav: Voljeli biste odmor, putovanje. Treba vam opuštanje, hedonizam.
Zdravlje: Mogući reumatski problemi.

Blizanci

Posao: Sve je u vašim rukama, samo svoju energiju i znanje usmjerite u pravom smjeru, iako vam se danas čini teško, ne odustajte, budite uporni.
Ljubav: Današnji planovi bi mogli biti usmjereni na druženje s rodbinom, kumovima. 
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Solidan tempo i korektna suradnja trebali bi dati zadovoljavajuće rezultate za većinu Rakova. U budućnosti se pojavljuju i neki novi oblici dugoročne suradnje.
Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdu da je netko već duže vrijeme jako zainteresiran da vas bolje upozna. Opustite se i dajte ovoj osobi priliku, može biti jako zanimljivo.
Zdravlje: Ojačajte imunitet, savjetuje Astroputnik

Lav

Posao: Ovaj dan vam donosi bolje uravnotežen odnos između novih poslovnih zadataka i tempa rada, ali će biti potrebno da se dodatno reorganizirate, radi bolje učinkovitosti.
Ljubav: Imate sposobnost činiti lijepe stvari, ali i bez očekivanja, partner će vam višestruko uzvratiti.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Djevica

Posao: Organizacija bi mogla biti na nešto nižoj razini od očekivane koliko god se trudili. Budite strpljivi i sve se može postići bez problema. Možete započeti s nekim stvarima stvarima koje su do sada bile na čekanju.
Ljubav: Potrebno vam je opuštanje. Uživali biste u druženju s dragim prijateljima, izlascima.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Imat ćete priliku pokazati svoje komunikacijske sposobnosti, osobito ako ste vezani za inozemne poslove ili na neki način putujete.
Ljubav: Izbjegavajte utjecaj okoline na vas, a sve ćete riješiti uz malo više truda i strpljenja.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpion

Posao: Pred Škorpionima je u najavi vrlo dobar dan. Lako ulazite u kontakt s ljudima koji su vam poslovno važni, a možete i hoćete započeti neke sasvim nove priče. Samo naprijed.
Ljubav: Iskoristite jako lijep dan za izlazak ili druženje s prijateljima.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Osnovna i najvažnija stvar na profesionalnom planu danas je pod vašom kontrolom, a vaš trud i naporan rad trebali bi dati vidljive rezultate. Provjerite papirologiju za svaki slučaj.
Ljubav: Oslonite se na svoju intuiciju što je više moguće. Bolje je na vrijeme vidjeti i izbalansirati sve što vas muči
Zdravlje: Osjetljivost kostiju, zglobova.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Bilo da se radi o planovima ili novim poslovima, možete se osloniti na osobu od povjerenja iz najbližeg poslovnog okruženja. Opremite radni prostor novim komadima interijera i tako dodatno popravite svoje raspoloženje.
Ljubav: Flert, druženje i neobavezni razgovor mogli bi prerasti u nešto ozbiljnije.
Zdravlje: Osjetljivost kralježnice.

Vodenjak

Posao: Znate biti preopterećeni i u takvim situacijama ne funkcionirate najbolje. Moguće je da će biti grešaka, propusta, ili pogrešno protumačenih dogovora, nesporazuma. Važno je samo da preispitate svaku svoju odluku prije nego što je donesete, kako ne biste žurili.
Ljubav: Slobodni Vodenjaci, ne zadržavajte ono što osjećate u sebi jer u svakom slučaju – emocije će vam dolaziti, polako ali sigurno.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Riba

Posao: Sve prepreke na poslovnom putu Ribe bi danas trebale savladati bez većih problema. lakše ćete dolaziti do dogovora i kompromisa s onima koji su vam važni u poslu, a vaše ideje i kreativnost sada bi mogle biti dobro prihvaćene.
Ljubav: Voljenoj osobi je potrebno više pažnje i posvećenosti, potrudite se da joj ugodite, imate dovoljno razloga.
Zdravlje: Krećite se više.