Polako ulazimo u drugu polovicu 2024. godine koja će donijeti brojne promjene i izazove. Prema riječima astrologa, zvijezde će se potruditi da im ne bude dosadno. Izmjenjivat će se lijepi i manje lijepi trenuci, a igrom sudbine u drugoj polovici godine jednom znaku je bolje prespavati naredne mjesece.

Riječ je o desetom horoskopskom znaku – Jarcu. Zemljani znak koji je pod izravnim utjecajem Saturna navikao je podnositi batine na nogama, pasti i ustati. Poznati su po svojoj marljivosti i upornosti, za njih ništa nije nemoguće.

Jarac.jpg
Shutterstock 

U životnom horoskopu im je zapisano da se kroz život suočavaju s brojnim preprekama, a probleme rješavaju kirurški precizno. Karijera i uspjeh su im na prvom mjestu, pa nema toga što neće učiniti kako bi došli do vrha o kojem sanjaju.

U drugoj polovici godine Jarčevi se suočavaju s izazovima u karijeri. Posao u koji su godinama ulagali neće ići po planu. Povrh svega, upadaju i u financijske probleme, koji će ih jako peći. 

Jarac.jpg
Shutterstock 

Nedostatak novca donijet će im nervozu, kao i smišljanje preciznog plana za izlazak iz problema. Važno je biti oprezan s novcem, ne trošiti više nego što imate i tri puta razmisliti prije donošenja bilo kakve važne odluke.

Bit će problema na polju ljubavi. Razlike između vas i partnera odjednom će postati nepremostive, kao da između vas zjapi ogromna rupa, a vi ne znate kako je prijeći. Važno je ostati smiren i hladne glave kako biste izbjegli žestoke rasprave i verbalne sukobe, piše Krstarica.