Ovan

Posao: Realno je da ovaj dan prođe mirno i bez većih opterećenja. Iskoristite ga za prijeko potreban odmor i pripremu za sljedeći radni tjedan.
Ljubav: Na ljubavnom planu konačno biste mogli stati na kraj nekim nedoumicama iz prošlosti koje vas već neko vrijeme tište.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Veći dio današnjeg dana Bikovi bi trebali imati dodatne obveze vezane uz rješavanje zaostalih obaveza iz prethodnog razdoblja.
Ljubav: Najbolje bi bilo da relativno miran dan na polju ljubavi ostane u takvim okvirima. Dajte sve od sebe i doprinesite.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizancima se još uvijek motaju po glavi razne ideje i nove varijante. Pokušajte odvojiti malo vremena za fizičke aktivnosti.
Ljubav: Manje ili veće pogreške iz prethodnog razdoblja vašeg ljubavnog života, tijekom ovog tjedna mogle bi zahtijevati sukob.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Evo dana koji bi za najtipičnije Rakove po svemu trebao nalikovati prethodnom. Učinite svoj dio da to bude tako, nije dobar dan za bilo kakve veće pothvate bilo koje vrste.
Ljubav: U toku današnjeg dana možete očekivati ​​ugodno iznenađenje od osobe koju ste nedavno upoznali. Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Tijekom drugog dana vikenda tipične Lavove očekuje mnoštvo poziva i razgovora o budućim poslovnim projektima.
Ljubav: Praktički sve što ste planirali ovaj tjedan na ljubavnom planu mogli biste ostvariti. Uživajte u ugodnoj atmosferi s osobom do koje vam je stalo.
Zdravlje: Sasvim solidno.

Djevica

Posao: Pred većinom Djevica je prosječan dan i bez važnih događaja, riješite zaostatke, a ako nešto i ostane, nije strašno.
Ljubav: Nije loš dan da preuzmete inicijativu za ozbiljan razgovor sa voljenom osobom, pogotovo ako imate nešto skriveno što želite što prije otkriti.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Iskoristite tjedan da napravite dobar plan budućih poslovnih akcija, pred vama su vrlo povoljne okolnosti.
Ljubav: Što se tiče planova na polju emotivno – ljubavnih odnosa, ovo nije najpovoljniji dan za neočekivane nagle promjene i preokrete.
Zdravlje: Moguće alergijske reakcije na koži.

Škorpion

Posao: Gotovo sve aktivnosti drugog dana vikenda bit će opterećene povremenim padovima energije i dodatnim naporima da sve završite na vrijeme.
Ljubav: Ako vam ostane vremena, mogli biste se odazvati pozivu na druženje i lijep razgovor sa simpatijom koju ste nedavno upoznali.
Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Strijelac

Posao: Sasvim ispravan dan za Strijelce da uspješno obave planirane obaveze, bez puno napora i težih prepreka.
Ljubav: Danas bi bilo dobro nešto ili preskočiti ili staviti u drugi plan, te se fokusirati na najvažnije stvari u vezi.
Zdravlje: Zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osjetljivih točaka.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Ovaj tjedan donosi solidnu klimu za dobru organizaciju i uspješnu suradnju s osobama iz bliskog okruženja, za većinu tipičnih predstavnika Jarca.
Ljubav: Ne bi bilo loše da ponekad inicijativu prepustite drugoj strani. Moguće je da ćete doživjeti ugodno iznenađenje.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Danas najtipičniji predstavnici ovog znaka imaju realnu šansu da konačno okončaju užurbani mini-poslovni ciklus.
Ljubav: Analiziranje i suočavanje s trenutnim stanjem vašeg ljubavnog života moglo bi biti vaš prioritet danas.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Riba

Posao: Dobar dotok pozitivne energije danas očekuje većinu tipičnih Riba. Pokušajte ga pravilno kanalizirati, odnosno ne razapinjati ga na neke nevažne, prolazne stvari.
Ljubav: Bez značajnijih oscilacija u odnosu na prethodni dan, što se ljubavne sfere tiče. Uživajte u pažnji koju vam poklanja vaša nova simpatija.
Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.