Znate one ljude čije su izjave često dvosmislene i aludiraju na seks? Čak i kada je tema nešto sasvim trivijalno i potpuno bezazleno. Između ostalog, ima veze s astrologijom i horoskopskim znakom.

Tako su pojedini horoskopski znakovi poznati po sklonosti prljavim mislima i provokativnim šalama. Razgovori s njima lako prelaze u 'zabranjenu zonu' jer su otvoreni za eksperimente i nekonvencionalne teme, ali i tajne fantazije.

Evo znakova koji prednjače u tome.

Škorpion

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Naravno – Škorpion, kralj strasti i provokacije. Škorpioni su poznati po svojoj dubokoj introspekciji i strastima, ali i po svom prljavom umu. Njihova prodorna intuicija omogućuje im da flertuju na načine koji drugima nisu prikladni.

Blizanci

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Blizanci su poznati po brzim promjenama i verbalnim vještinama, ali i po ljubavi prema provokativnim idejama. Njihova znatiželja i spremnost na eksperimentiranje često ih navode na dvosmislene šale i neobične razgovore.

Strijelac

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Strijelci vole slobodu i istraživanje, uključujući i istraživanje granica pristojnosti u razgovoru. Njihova otvorenost i izravnost često rezultiraju provokativnim izjavama i mislima koje drugi smatraju nepristojnima.

Vodenjak

Vodenjak.jpg
Shutterstock 

Vodenjaci su poznati po svojoj originalnosti i inovativnosti, što se također može manifestirati u prljavim mislima. Njihova sposobnost kombiniranja različitih ideja često rezultira provokativnim razmišljanjem koje iznenađuje i šokira, piše 24sedam.