Prvi puni Mjesec, prema astrolozima, očekuje se 22. lipnja na drugom stupnju znaka, a potom će sljedeći stići 24. srpnja, već na 30 stupnjeva. To sugerira da se svemir marljivo fokusira na sve za što je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu. To uključuje odluke vezane uz brak i razvod, napuštanje ili promjenu karijere te dobivanje državljanstva i slično.

Pun mjesec u 2023.
Shutterstock 

Zanimljivo je da je Jarac znak koji se nalazi točno na sjecištu karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog Mjeseca 22. lipnja i 24. srpnja na nebu formirati aspekt Velikog križa.

Donijet će situacije koje će nam potpuno promijeniti život, kao da ćemo svi biti 'izbačeni' na raskrižju, a tijekom ovog mjeseca morat ćemo gotovo dva puta promijeniti smjer.

5 znakova na koje će ovaj astro fenomen najviše utjecati:

Ovan

Dva puna Mjeseca će poput munje 'pogoditi' vaš sektor vaših životnih i statusnih ciljeva. To znači da možete donositi odluke koje se odnose na vaš status veze (brak i razvod), kao i gdje ćete nastaviti svoju karijeru. Vaš vladar u trenucima punog Mjeseca će utjecati na ono što se događa.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Dakle, 22. lipnja bit će u znaku Bika, a događaji će biti vezani uz pitanje financija. I po drugi put, 24. srpnja, Mars u Blizancima spojit će se s Jupiterom, naznačujući putovanje ili trening koji će izravno utjecati na vašu karijeru.

Rak

Pitanja vašeg osobnog života zabrinjavat će vas cijelo ljeto, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna mjeseca. Moguće je da prvo odaberete jednu osobu, a onda se nešto promijeni pa se predomislite.

Rak.jpg
Shutterstock 

Štoviše, u vrijeme punog Mjeseca u vašoj će se karti formirati i aspekt Velikog križa, što znači da će odluka biti vezana uz vaše mjesto stanovanja i status. Nekima će dvostruki pun Mjesec donijeti razvod ili velike promjene u ljubavi.

Vaga

Pun Mjesec se pojavljuje u vašoj karti u aspektu Velikog križa prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u obitelji. Možete promijeniti mjesto stanovanja ili će doći do velikog preuređivanja unutar zidova vašeg doma.

Horoskop Vaga
Shutterstock 

Situacija se također može odnositi na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete smjer svoje sudbine. Na primjer, odlučite se vratiti na sadašnji posao i odlučite živjeti od novca koji dobijete od iznajmljivanja stana. Također je vjerojatno da će se nešto važno dogoditi vašim roditeljima.

Jarac

U trenucima punog Mjeseca formirat će se Veliki križ s vašim znakom, što govori o sudbonosnim odlukama s vaše strane.

Jarac
Shutterstock 

Najvjerojatnije ćete odlučiti nešto vezano uz odnose i mjesto stanovanja, jer će čvor budućnosti u ovom trenutku biti u sektoru obitelji i nekretnina. Također je vjerojatno da će vam u ovom trenutku biti važno dobiti neku vrstu dokumenta (putovnicu, potvrdu).

Riba

U trenucima punog Mjeseca njegov dispozitor Saturn bit će u vašem znaku, što znači da ćete osjetiti svu važnost i karmičnost događaja. Vjerojatno najvažnije stvari će se dogoditi u vašem okruženju, od otpuštanja cijelog tima do donošenja odluke u vezi. Na primjer, vaš prijatelj vam može priznati svoje osjećaje, što će u konačnici uvelike promijeniti vaše planove za budućnost. Vjerojatno na ove datume možete doznati za trudnoću, jer se pun Mjesec pojavljuje na osi djece i ljubavi, piše Glossy