Novčani lunarni kalendar za srpanj 2024: Stiže pun Mjesec, jedan dan je osobito opasan, a evo kad je vrijeme za trošenje

Tijekom pojedinih dana srpnja očekuje nas vrlo povoljan period, ali ima i vrlo rizičnih datuma.

Shutterstock

Svi mi ponekad imamo teške financijske trenutke, koji nas mogu učiniti vrlo tjeskobnima i nervoznima. Pokušajte slijediti preporuke lunarnog kalendara novca koji će vam pomoći da održite svoju sreću u srpnju. Želite li što manje ovisiti o raspoloženju Mjeseca i drugih planeta, nemojte se previše oslanjati na astrologiju, već razmišljajte racionalno.

Što se tiče srpnja, trebao bi biti produktivan i povoljan u novčanom i poslovnom smislu.

1. i 2. srpnja: Prva dva dana srpnja vladat će opadajući Mjesec u Biku. Ovo su vrlo uspješni dani za financijske aktivnosti, u kojima vas očekuju veliki uspjesi na poslovnom i kreativnom planu. Možete kupovati sigurno, čak i skupe stvari. Nećete požaliti.

Shutterstock 

3., 4. srpnja: Ova dva dana Mjesec će biti gotovo bez snage u znaku Blizanaca. Mjesec u opadanju pod utjecajem elementa zraka vrijeme je kada treba biti oprezan s novcem. Noćno svjetlo može sve nas učiniti impulzivnijima s novcem. Budite oprezni.

5. i 6. srpnja: 5. je posljednji dan Mjeseca u opadanju, a 6. srpnja je Mladi Mjesec. Oba dana će biti pod vlašću Raka i oba su dosta povoljna za posao i kupovinu. Ovih dana možete kupiti novu odjeću, namještaj i promijeniti stil. Ovo će poboljšati vašu financijsku sreću u budućnosti.

7., 8. i 9. srpnja: Prva tri dana izlaska Mjeseca bit će pod vlašću elementa Vatre, kojeg predstavlja Lav. Ovo je izuzetno pozitivna kombinacija koja ljudima daje motivaciju i želju za naprijed. U ovom razdoblju možete trošiti novac na svoju drugu osobu, izlaziti na spojeve i raditi nove poteze na poslu.

10. i 11. srpnja: Rastući Mjesec je na početku svog puta i ovih dana je u znaku Djevice. Ovo je vrijeme kada se bolje suzdržati od previše financijskih aktivnosti. Bolje je posvetiti se poslu. Produktivnost će biti najbolja ikada.

Shutterstock 

12., 13. i 14. srpnja: Mjesec će nastaviti rasti u Vagi. Ovo su tri izuzetno povoljna dana za financijske aktivnosti. Razdoblje će biti produktivno za one koji stalno nešto kupuju ili prodaju. Posao bi trebao ići lako i kao po loju, ako ostanete vjerni svojim principima i ne izmišljate nepotrebne stvari.

15., 16. srpnja: Izlazak Mjeseca u znak Škorpiona - ovo su dani kada je bolje ne dopustiti sebi da potrošite više od prethodno izračunatog. Rizici i avanture u ova dva dana sigurno neće dovesti do dobra. Bolje je posvetiti vrijeme rješavanju stvari koje se ne mogu odgoditi za kasnije.

17. i 18. srpnja: Izlazak Mjeseca u Strijelcu vrlo je povoljno vrijeme u kojem će financijska aktivnost biti najpovoljnija za svaku osobu. Shopping će biti odličan način da poboljšate svoje raspoloženje. Ako trebate zaraditi novac, a ne potrošiti ga, u tome će vam pomoći Mjesec u Strijelcu.

19., 20. i 21. srpnja : Posljednja dva dana rastućeg Mjeseca su 19. i 20. srpnja. 21. - pun Mjesec. Svi ovi dani proći će pod utjecajem Jarca. Astrolozi vjeruju da je ovo najopasnije razdoblje, tijekom kojeg ne biste trebali ništa kupovati ni prodavati. Budite oprezni. 

Shutterstock 

22. i 23. srpnja: Prvi dani Mjeseca u opadanju proći će pod okriljem Vodenjaka, što će imati prilično dobar utjecaj na naše razmišljanje i kreativni potencijal. Najprofitabilnija zanimanja u ova dva dana bit će dizajner, urednik i programer.

24.-25. srpnja: Opadanje Mjeseca u Ribama vrlo je dobro vrijeme za posao, kreativnost i kupovinu. Ovih je dana bolje i čak potrebno pospremiti kuću, srediti dokumente, podmiriti dugove. Financijski tokovi će postati jači, novčana intuicija će se povećati.

26. 27. srpnja: Mjesec u opadanju u Ovnu nije najbolja kombinacija, ali Mjesec neće izgubiti puno na snazi ​​do ovog trenutka, pa se 26. i 27. mogu smatrati razdobljem relativno stabilne produktivnosti, ali definitivno nije.

28. 29. srpnja: Opadanje Mjeseca u Biku je prekrasno razdoblje da se potpuno posvetite poslu. Najprofitabilnija zanimanja ovih će dana biti zanimanja poput građevine i strojarstva.

30. i 31. srpnja: Završit će drugi mjesec ljeta pod utjecajem opadajućeg Mjeseca u Blizancima. Ovo nije najpovoljnije vrijeme, ali oni koji manje pričaju, a više rade, moći će ovih dana izbjeći velike financijske izdatke.Prodavači i odvjetnici trebali bi biti oprezniji.