Mjesečni horoskop za srpanj 2024. donosi velike promjene svim horoskopskim znakovima. Ovan je znak koji može očekivati ​​najviše sreće! Ovaj mjesec vladar znaka Ovna proći će kroz Bika, pa ako ste rođeni u znaku Ovna, znajte da to znači da će sfera financija biti posebno aktivna u vašem životu.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Obično Mars (planet Ovna) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji. Vjerojatno ćete više pažnje posvetiti zaradi, prehrani pa čak i vlastitom samopouzdanju. Činjenica je da je dispozitor čvora buduće karme sada u Ovnu, pa što god učinili, sve će ispasti baš onako kako ste htjeli.

Od 1. srpnja 2024. Crni Mjesec će se kretati kroz vaš partnerski sektor, što znači da možete ući u svijetlu, ali pomalo zabranjenu romansu.

Mladi Mjesec 5. srpnja 2024. bit će u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za mjesto stanovanja. Možda ćete dobiti sjajne vijesti vezane uz stanovanje, na primjer, pojavit će se kupac za stan ili ćete sami razmišljati o prodaji nekretnine. Često mladi Mjesec donosi novi ciklus.

Horoskop
Shutterstock 

U isto vrijeme, Venera će biti u vašem sektoru nekretnina. Drugim riječima, vaš partner bi se mogao preseliti k vama ili možda razmišljate o nekim zajedničkim planovima za kupnju ili prodaju kuće. Za mnoge Ovnove najaktivnije razdoblje u romantici počinje 12. srpnja, kada Venera prelazi u znak Lava, stvarajući trigon s vašim Suncem. Možete se zaljubiti ili započeti novi hobi ili sport.

Pričekajte da vas val radosti doslovno preplavi. Ovo posebno vrijedi za slobodne Ovnove jer će vam od 20. srpnja 2024. trigon iz čvora budućnosti prema Veneri donijeti zadovoljstvo u svemu što radite! No, retrogradni Saturn u srpnju će vas vratiti u prošlost i isplivati ​​na površinu ono što je za vas bilo skriveno tijekom proljeća.