Ovan

Posao: Mogu se otvoriti nove prilike za poslovne početke koji bi mogli imati veze s inozemstvom ili nekim državnim i javnim institucijama.
Ljubav: Današnja događanja na ljubavnom planu mogla bi biti vrlo šarena. Barem jedan susret s novom lijepom osobom može dan pretvoriti u pozitivan.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bikove tijekom ovog radnog dana očekuje nešto sporiji i opušteniji radni ritam. Pokušajte uskladiti visoke poslovne ciljeve s okolnostima koje vas usporavaju.
Ljubav: Skoro sve okolnosti na ljubavnom planu ovog dana trebale bi vam ići na ruku. Uživajte u svemu što vas čini sretnima.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Danas vas očekuje ujednačen ritam radnih aktivnosti pa se očekuje da ćete bez većih smetnji izvršiti zacrtane obveze. Mogući su i financijski priljevi.
Ljubav: Slobodni, očekuje vas dosta situacija kako za flert, tako i za započinjanje priče koja bi mogla imati veći značaj i duže trajanje.
Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje, poradite malo na duhovnom planu.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Pred tipičnim Rakovima je dosta dinamičan dan, pa osim povećanog obujma posla možete očekivati ​​i promjene na planu realizacije planiranih obaveza. Uspjet ćete sve završiti.
Ljubav: Trebalo bi da odvojite minimum vremena i energije za događanja na ljubavnom planu, jer vas očekuju lijepi događaji. Netko vas stvarno želi bolje upoznati.
Zdravlje: Moguća nešto slabija cirkulacija, piše Astroputnik

Lav

Posao: Vama osobno bi se preporučio timski rad, kako biste lakše prebrodili eventualne prepreke ili trzavice.
Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje u krugu prijatelja ili poznanika, nikad se ne zna, možda baš u tom krugu sretnete nekoga vrijednog pažnje.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Mnogi bi mogli dobiti novu poslovnu ponudu koju vrijedi razmotriti. Danas će vam sve ići od ruke.
Ljubav: Ako nekako uspijete što manje analizirati, onda imate realne šanse da kraj dana dočekate barem s pozitivnom ljubavnom nulom. Opustite se. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Držite se vlastitog plana i nema razloga da danas ne završite planirane obveze na potpuno zadovoljavajući način.
Ljubav: Bilo bi dobro da svoju energiju usmjerite k jednom cilju, iako izazovi mogu doći sa više strana.
Zdravlje: Budite fizički aktivni i vodite računa o prehrani.

Škorpion

Posao: Sve ide svojim ustaljenim ritmom, pa vas očekuje sasvim prosječan i opušten dan kako bi bez većih problema odradili zacrtane obveze. Troškovi su porasli, pokušajte platiti sve svoje račune.
Ljubav: Rasplet današnjih potencijalnih ljubavnih događaja prvenstveno ovisi o vama i vašoj motivaciji.
Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Strijelac

Posao: Za Strijelce je izvrstan dan da se rašire u mnogim smjerovima, počevši od predstavljanja novih ideja i završavajući projektima od ranije.
Ljubav: Slušajte svoje srce i učinite prvi korak prema zbližavanju s osobom koja vam se sviđa i koja vas motivira.
Zdravlje: Mogući problemi sa sa sinusom.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Klima je povoljna da krenete u akciju i krenete u realizaciju konkretnih planova. Ako je bilo problema u komunikaciji sa suradnicima ili kolegama, situacija se sada vratila u normalu.
Ljubav: Lijepe i pozitivne okolnosti na ljubavnom planu tijekom današnjeg dana pokušajte iskoristiti, prvenstveno iskrenim i neposrednim pristupom voljenoj osobi.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Ako svoje obaveze podijelite s najbližim poslovnim suradnicima, bit ćete vrlo zadovoljni konačnim rezultatima.
Ljubav: Još više razloga za zadovoljstvo imat ćete na polju ljubavnih događanja, prvenstveno zbog činjenice da je netko iz poslovnog okruženja jako zainteresiran za vas.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Riba danas će imati nešto nižu razinu motivacije za rad, pa je logično da se fokusiraju samo na najvažnije stvari u sferi posla.
Ljubav: Širite pozitivnu energiju oko sebe i radite na tome da vaš odnos bude još bolji.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.