Pročitajte mjesečni horoskop za srpanj 2024. i saznajte što vam zvijezde poručuju kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. kaže da će vaš osjećaj financijske sigurnosti biti poljuljan. Ovo je vrijedna lekcija koja će promijeniti način na koji upravljate svojim proračunom. Horoskop vam savjetuje da ovog mjeseca izbjegavate velike kupovine, napravite dobar plan i tek onda rasporedite novac. Strpite se do sljedećeg mjeseca kad će situacija biti bolja.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Dobit ćete vjetar u leđa! Flert se može pretvoriti u obećavajuću emotivnu vezu! U stabilnim vezama postoji velika šansa da će doći do problema, ali na sreću, to će biti samo privremeno. Međutim, izvucite zaključke iz njih. Shvatit ćete da se veza ne mora odvijati samo prema vašim pravilima.

Zdravlje

Pijte puno tekućine i nemojte se pretjerano izlagati suncu.

BIK

Posao

Teška atmosfera na poslu posljedica je nedostatka komunikacije i nerealnih očekivanja od strane poslodavca. Počnite postavljati granice i govoriti o njima naglas. Hrabrost vam može donijeti sjajne rezultate koji će utjecati i na vašu financijsku situaciju. Povoljan mjesec za sve one koji se bave privatnim poslom, očekujte novac!

Veliki mjesečni horoskop za srpanj 2024
Shutterstock 

Ljubav

Stiže prilika za ljubav! Zvijezde preporučuju oprez, posebno u odnosima s osobom rođenom u znaku Vage. Postoji mogućnost da ovu vezu neće shvatiti ozbiljno. Stavite sve svoje karte na stol i strpljivo čekajte razvoj situacije. Upamtite da je iskrenost vaše najveće oružje. Ponekad je vrijedno pričekati još malo za nešto što ima šanse pretvoriti se u više od flerta.

Zdravlje

Priuštite si odmor bez stresa.

BLIZANCI

Posao

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. poručuje vam da za sada zaboravite na slobodne vikende. Neka vas to ne brine jer će se krajem mjeseca sve izbalansirati. Ako sada položite sve testove, dobit ćete nagradu koja će vam dati dodatnu motivaciju.Ako ste planirali promijeniti posao, radije pričekajte sljedeći mjesec kad će zvijezde biti na vašoj strani.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Imat ćete dojam kao da ste na snimanju romantične komedije! Veza s osobom rođenom u znaku Riba može vam vratiti vjeru u ljubav. Uživajte u trenutku i ne zamišljajte budućnost. Zvijezde će nježno njegovati Blizance koji su u dugim vezama. Mir, harmonija i radost pratit će vas cijeli mjesec.

Zdravlje

Pokušajte promijeniti navike poput nedostatka tjelesne aktivnosti, prehrane i nedostatka sna.

RAK

Posao

Srpanj 2024. je mjesec kada će zvijezde biti naklonjene hrabrim Rakovima. Vjerujte svojoj intuiciji i učinite ono što mislite da je najbolje. Ovo je sjajno vrijeme da uočite greške iz prošlosti i napravite prave poteze. Horoskop vam savjetuje da se ne podvrgavate utjecaju okoline, a oko 15. srpnja očekuje vas prilika za dodatnu zaradu. Isplatit će se!

Veliki mjesečni horoskop za srpanj 2024
Shutterstock 

Ljubav

Mnogi će naučiti bolnu lekciju. Prije ulaska u novu vezu svakako porazgovarajte o obostranim očekivanjima. Ako se želite zabaviti, a druga strana razmišlja o ozbiljnoj vezi, nećete nikako pronaći dogovor, već ćete se neugodno razočarati. Ako ste u dugoj vezi, vrijeme je da je podignete na višu razinu.

Zdravlje

Osjećate se dobro, ali krvna slika nikad nije na odmet.

LAV

Posao

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. garantira vam uspješno razdoblje! Ovo je savršeno vrijeme za razvoj privatnog posla. Ako ste razmišljali o uvođenju novih stvari ili provedbi određenih ideja, sad je vrijeme da riskirate. Višestruko će vam se isplatiti, pogotovo ako ste poslušali savjet starijeg člana obitelji. Uspjet ćete ostvariti važan cilj!

Lav.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Lavovi u stalnim vezama trebaju sići s trona i partneru dati više. Takav će korak, iako vam nije lak, biti koristan za zategnuti emotivni odnos. Mnogo toga će se promijeniti u životima samaca. Ljetna romansa izliječit će tužnu, dotad nesvjesnu usamljenost. Imat ćete nalet sreće, posebno krajem mjeseca!

Zdravlje

Spavajte više.

DJEVICA

Posao

Srpanj 2024. najavljuje kaotično razdoblje na poslu. Radit ćete pod pritiskom, a to može negativno utjecati na vaše blagostanje. Prihvatite tuđu pomoć jer ćete zajedničkim snagama lakše obaviti sve zadatke. Potpisujete li važne ugovore, dobro provjerite sve detalje, osobito sredinom mjeseca.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Ovo je mjesec kada ćete u novoj vezi naučiti da nema mjesta kontroli. Perfekcionizam je u redu sve dok ne narušava tuđe granice. Srećom, postoji velika vjerojatnost da ćete, zahvaljujući potpori zvijezda, uspješno proći ovaj test i otkriti dosad neistražena područja vlastite spontanosti. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, očekuje vas ugodno ljeto ispunjeno ljubavlju!

Zdravlje

Odmarajte se što više možete.

VAGA

Posao

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. savjetuje vam da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom. Ne donosite odluke impulzivno, već razmislite što možete promijeniti kako biste bili zadovoljni svakodnevnim životom. Imat ćete dojam da se odjednom događa puno promjena, ali dajte si vremena da se prilagodite. Na kraju mjeseca možete dobiti primamljivu ponudu. 

Veliki mjesečni horoskop za srpanj 2024
Shutterstock 

Ljubav

Mnogo toga će se promijeniti u vašem životu. Pripremite se jer će srpanj 2024. biti pun društvenih okupljanja! Također je dobro vrijeme da pronađete svoju srodnu dušu. Među vašim dalekim prijateljima postoji netko tko je jako zainteresiran za vas. Vage u stabilnoj vezi mogu računati na prilično emotivan mjesec. Očekuju vas brojna iznenađenja!

Zdravlje

Mogući su problemi s crijevima, pripazite na prehranu.

ŠKORPION

Posao

Usredotočite se na posao i ne gubite vrijeme na igrice i manipulacije koje vam slabe koncentraciju. Imali ste prilično naporan period i sad je vrijeme da završite ono što ste započeli i ostvarite svoje ciljeve. Nemojte se bojati jasno iznijeti svoj stav i izraziti svoje ideje. Mogu vam donijeti veliki napredak, a o vašem uspjehu daleko će se čuti.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Umjesto da pasivno čekate što će se dogoditi, vi ćete uzeti stvari u svoje ruke! Početak vaše veze može biti neuspješan, no krajem mjeseca osjetit ćete da ste pronašli srodnu dušu s kojom možete sve. Očekuje vas lijepo ljetno razdoblje, savjet je da ne ostajete kod kuće i da prihvatite sve pozive na druženje i zabavu!

Zdravlje

Osjećate se dobro.

STRIJELAC

Posao

Nagle promjene u financijama! Ovo je mjesec u kojem će vaša zarada fluktuirati. Idealno je vrijeme za kontrolu nad potrošnjom. Horoskop savjetuje oprez jer su sredinom mjeseca mogući iznenadni izdaci. Ako vas netko zamoli za zajam, izađite mu u susret ako možete. Vratit će vam se višestruko!

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Pažljivo čitajte znakove i vjerujte svojoj intuiciji. Očekujte neočekivano u prvoj polovici srpnja! Netko rođen u znaku Vodenjaka volio bi ići s vama na spoj. Zvijezde kažu da biste trebali prihvatiti poziv. Ako ste zauzeti, obratite pažnju na osobu koju ste nedavno upoznali. To može ometati vaš odnos s partnerom.

Zdravlje

Mogući problemi s crijevima.

JARAC

Posao

Srpanj 2024. predviđa pogreške koje vas mogu koštati na polju karijere. Međutim, zapamtite da ne griješe samo oni koji ništa ne rade. Kritike će vam pomoći da unaprijedite svoje vještine, a ovaj je mjesec idealan za usavršavanje ili upis dodatnog tečaja. Kraj mjeseca donosi veliku promjenu, važno je biti strpljiv kad su u pitanju velike kupovine.

Jarac.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Cijenit ćete mir i stabilnost, ali s vremena na vrijeme morat ćete osjetiti adrenalin. Upoznat ćete nekog posebnog, a ta je osoba najvjerojatnije rođena u znaku Bika. Uzbudljivi spojevi mogu biti prijetnja vašoj vezi. Ovo će biti vrijeme za donošenje važnih odluka. Razmislite o sebi, ali sjetite se i svojih prioriteta u životu.

Zdravlje

Zdravlje je dobro.

VODENJAK

Posao

Odličan mjesec za financije! Srpanj 2024. je period kada ćete imati najviše novca, čak i uz velike troškove. Vidjet ćete da se prethodni trud isplatio i koliko je važno slušati svoju intuiciju. Povoljno razdoblje za renoviranje doma ili uređenje interijera. Pozitivnu energiju prenijet ćete na svoje poslovne suradnike i tako postići najbolje rezultate ikad.

Veliki mjesečni horoskop za srpanj 2024
Shutterstock 

Ljubav

Sada ćete svoje vrijeme htjeti podijeliti s nekim bliskim osobama. Veza s osobom pod znakom Strijelca ima dobre šanse za uspjeh, pogotovo jer oboje cijenite slobodu. U stabilnim vezama doživjet ćete mirnu, ali prekrasnu svakodnevicu. Ne zaboravite ga s vremena na vrijeme začiniti strašću.

Zdravlje

Ojačati imunitet.

RIBA

Posao

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. kaže da će vas ovaj mjesec potaknuti na traženje dodatnih izvora prihoda. Iskoristite svoje prednosti i poboljšajte svoj kućni budžet. Ovo je izvrsna prilika da zaradite novac od svog hobija, samo vjerujte svojim idejama. Već na kraju mjeseca osjetit ćete koliko ste popravili svoju zaradu.

Ribe.jpg
Shutterstock 

Ljubav

Odlučit ćete se na pravu revoluciju u svom osobnom životu! Sredinom srpnja 2024. očekuje vas težak razgovor s partnerom koji će mnogo toga promijeniti. Razgovarajte o svojim strahovima, potrebama i očekivanjima. Mnogo toga dobrog može proizaći iz ovog razgovora. Ako ste slobodni, početkom mjeseca očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje

Čuvajte se ozljeda.