JESENSKA BOJA LAKA ZA NOKTE KOJA IZGLEDA SKUPOCJENO: Luksuznu manikuru prigrlit će sve dame koja njeguju ženstveni stil

Ova boja laka za nokte najotmjeniji je izbor za jesen 2023. godine.

Shutterstock

Sigurno ste prošli mjesec primijetili da je ravno s modnih pista u kolekcijama naših omiljenih high street brendova jedna boja sveprisutna. Torbe, veste, jakne, pa čak i hlače često su u ovoj nijansi, koja je proglašena trenutno najvećim trendom za jesen 2023.

S dolaskom jeseni prirodno je okrenuti se tamnijim i dubljim nijansama koje, uz neutralne boje poput krem, bijele, crne i sive, dodatno ističu svaki outfit. Kako svaka dama od stila, osim modnog aspekta, veliki dio pažnje posvećuje manikuri i općenito segmentu ljepote, bilo je potrebno saznati koji je najljepši izbor laka za nokte u novoj sezoni.

Trendovi manikure mijenjaju se s godišnjim dobima pa smo se oprostili od 'blueberry milk', boje lavande i sličnih nijansi u korist onih zagasitijih i klasičnijih. Ako se želite odmoriti od nude i drugih minimalističkih opcija, najbolji izbor ove jeseni je njezino veličanstvo crvena boja - i sve njezine podnijanse.

Od klasične, vrišteće crvene, preko bordo boje vina, do najdubljih nijansi koje idu prema smeđem spektru – svatko će sigurno pronaći nešto za sebe.