LEONARDA LONČAR DRASTIČNO PROMIJENILA IZGLED: Njena nova boja kose je apsolutni hit ove jeseni

Nakon objave Nine Badrić, ono što je brzo privuklo pažnju nova je boja kose Leonarde Lončar.

Robert Gašpert

Modna dizajnerica Leonarda Lončar proslavila je 54. rođendan. Čestitkama za ovaj važan dan pridružila se i pjevačica Nina Badrić koja je objavila dvije fotografije s dizajnericom.

'Moja ljubica, moj cvjetić, moja najljepša duša i princeza iz nekog drugog Svijeta. Sretan ti rođendan najljepša moja', napisala je pjevačica u objavi.

Ono što je brzo privuklo pažnju nova je boja kose Leonarde Lončar.

'Kakav friz Leonarda. Top ste obje, a frizura', komentirala je Marijana Batinić.

Leonarda je svoje smeđe uvojke odlučila obojati u tamnu nijansu crvene, koja je jako popularna ove jeseni.

Jedan razlog zašto je crvena kosa tako privlačna je to što se može prilagoditi svakom stilu. Bilo da preferirate uglađeni i ravni bob, opuštene valove ili ravno podignutu kosu, crvenu kosu možete oblikovati tako da odgovara vašem individualnom osjećaju. Od klasičnog i bezvremenskog izgleda do suvremenijeg i oštrijeg stila, crvena kosa može se prilagoditi svakom ukusu.

Robert Gašpert 

Modna dizajnerica se s bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom ima petero djece, a par se upravo zbog djece civilizirano razveo 2021. nakon 28 godina braka.

Nekadašnjim supružnicima, koji su zajedno proveli 32 godine, djeca su najvažnija i uvijek na prvom mjestu.
''U dobroj sam životnoj fazi, sve se nekako posložilo. Zvone i ja se dobro slažemo, lijepo komuniciramo, nalazimo na ručkovima s djecom. Obiteljski je sve sjelo na svoje mjesto. Uvijek ćemo se voljeti i poštovati pa to je vječna, najveća ljubav. Jedna od onih koje ne prolaze, koje ne mogu proći', rekla je za Story prije nekoliko tjedana.