Leonarda Lončar nikad ne prolazi nezamijećeno na zagrebačkoj špici, a ondje ju se često može vidjeti u društvu njezine djece.

Modna dizajnerica je prije nekoliko dana prošetala s kćeri Martom s kojom je rado pozirala našem fotografu. Leonarda se kao i uvijek isticala u odvažnoj odjevnoj kombinaciji.

Nosila je bijele hlače, crnu dolčevitu i kaput cvjetnog uzorka koje je uskladila s tenisicama, sunčanim naočalama, sivom kapom i crvenom torbom. Njezina kći Marta je odjenula crne trapezice i kaput te dolčevitu, a kosu je imala svezanu u rep.

Leonarda Lončar s kćeri Martom na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert 

Inače, modna dizajnerica se prije koji mjesec pojavila u javnosti s blizancima Martom i Rafaelom te kćeri Ružom. S bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom ima i sina Gabrijela te kćer Mariju, a par se upravo zbog djece civilizirano razveo 2021. nakon 27 godina braka.

Nekadašnjim supružnicima, koji su zajedno proveli 32 godine, djeca su najvažnija i uvijek na prvom mjestu. Dok Boban ne priča o privatnom životu, Leonarda je jednom prilikom progovorila o djeci i otkrila je kome više nalikuju.

Leonarda Lončar s kćeri Martom na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert 

'Smućkani su totalno. Uopće nisu sportski, curke su više na mene jer vole plesanje, pjevanje, glumu. Stariji sin je pametnjaković. Moja djeca su meni najbitnija', ispričala je za IN magazin.

Inače, Leonarda se 2020. pojavila na Story Hall of Fameu u društvu blizanaca Marte i Rafaela. 'Super nam je i nije nam bed što smo s mamom vani, dapače. Pušta nas normalno vani', ispričala su tada njezina djeca.

Leonarda Lončar s djecom na špici
Robert Gašpert 

'Štoviše, tjeram ih da izlaze što više. Ovaj party sam im ja predložila, a oni su prihvatili', nadovezala se dizajnerica koja je uskladila sa sinom i kćeri odjevne kombinacije.

Leonarda Lončar s djecom na Story Hall of Fameu
AMZ 

'Sretna sam sa svojom djecom i iznimno mi je drago što sam srela puno prekrasnih ljudi od kojih me život nekako odvojio, a s nekima od njih se donedavno nisam ni poznavala toliko puno. Sad se srećemo u nekim posebnim prigodama i doslovno smo na zagrljajima i poljupcima', dodala je Leonarda.