PRIJEDLOG POKLONA DO SAMO 10 EURA: Ovi parfemi mirišu jako luksuzno, a nećete bankrotirati kad ih kupite

Pronašli smo 10 najboljih parfema po najpristupačnijim cijenama.

Shutterstock

Odabrati savršen parfem ponekad nije lako jer je izbor nevjerojatno bogat. Parfem bi trebao odgovara našoj osobnosti, stilu, ukusu, ali i i našem budžetu. Ako ste u potrazi za savršenim poklonom za Božić, inspiraciju biste mogli naći u našoj galeriji:.

Elegantni i fini mirisi ne moraju uvijek koštati malo bogatstvo, a dokaz tome su i ovi pristupačni parfemi koji mirišu skupocjeno.

La Rive parfemska voda za žene My Choice spada u obitelj cvjetnih mirisa. Ovaj miris otvara se notama cvijeta naranče i bergamota, a u srcu mirisa nalazi se indijski jasmin. Note vanilije, bijelog mošusa i cedrovine nalaze se u baznim notama. U La Rive My Choice mirisu nalazi se ljepota tradicije i elegancije. Ova parfemska voda idealna je za žene čija sloboda vlada u srcima i mislima.

Osim njega, dobar izbor je i parfemska voda Zorannah Gold, koju krasi amber gurmanski miris. Ovaj ženski miris slavi najčišći oblik zavođenja uz neviđenu lakoću i svježinu. U Zorannah Gold suptilan dodir kakaa potvrđuje buntovni temperament parfema i otkriva pravu zavodnicu u vama.

Osim ovog pronašli smo još osam parfema pristupačne cijene kojima možete iznenaditi drage osobe, ali i počastiti sebe.

U galeriji pogledajte kojih smo 10 parfema do 10 eura izabrali:

Press 10 parfema za svaki budžet.