Koliko puta se zagledamo u Mjesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju? Pogled u nebo puno zvijezda i srebrnu mjesečinu inspirira nas da se ohrabrimo i odlučimo na velike korake, jer snaga uvijek leži u nama samima. Još kad bi mjesečina imala miris, kakav bi bio?

Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon, koja njeguje ljepotu i snagu žene već 137 godina, donose odgovor na ovo pitanje. Mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far away, beyond the Moon, simbolizirajući miris snova, noći koje inspiriraju i moć mjeseca.

Avon Far Away beyond the Moon
promo 

Ovaj luksuzni koncentrirani parfem u srcu svoje botanike nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine. Hipnotizirajuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinaciju cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućit će da ono traje duže od 8 sati.

Avon Far Away beyond the Moon
promo 

Far Away dostupan je u Avon katalogu i na web stranici www.avon.hr po cijeni od 19,90 € (149,94 kn). Ako ga naručite online, stiže direktno na vašu adresu. Osim toga, uz naručeni parfem po posebnoj cijeni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nježnog i istovremeno intenzivnog losiona za tijelo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za torbicu!

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!