Ništa nas ne može toliko prenijeti u određenu uspomenu, ugođaj ili raspoloženje kao što to čine parfemi.

Sjeta, radost, melankolija, sve to mirisi lako probude u nama, a Lancomeova parfemska voda La vie est belle L’Extrait predstavlja najraskošniju interpretaciju sreće. Radi se o snažnom, ali nježnom spoju ruže i blijede perunike koji je pojačan dubinom ouda i ovjekovječen u zlatnoj bočici.

Tajanstveni miris La Vie Est Belle L’Extrait je sofisticirana i senzualna reinterpretacija kultnog mirisa La vie est belle. Raskošno cvjetno srce ruže Damascena stapa se s prepoznatljivim irisom - moćan, ali nježan duet, pojačan je dubinom akorda drveta ouda.

La vie est belle L’Extrait su osmislili majstori parfumeri Anne Flipo i Dominique Ropion, dvoje kreatora originalne parfemske vode iz 2012.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!