Smanjuje bore, kožu čini glatkom i čvrstom: Ovo je najbolja anti age krema u 2024., žene su oduševljene

Tim magazina People isprobao je 21 anti age kremu, a ovaj se proizvod našao na samom vrhu ljestvice.

Shutterstock

Uključivanje anti age proizvoda u rutinu za njegu kože davno je prestalo biti rezervirano samo za zrelije dame pa mnoge žene već u srednjim dvadesetima počnu brinuti o prevenciji bora.

Krema i seruma namijenjenih smanjenju znakova starenja kože na tržištu je veliki broj pa je nekad teško odlučiti koji nam je proizvod najbolji izbor.

Shutterstock 

Tim uglednog magazina People u kojem su sudjelovale dame od 25 do 64 godine, zato je odlučio isprobati 21 anti age proizvod kroz razdoblje od 8 tjedana i odabrati onaj najbolji uzevši u obzir njihovu učinkovitost, hidrataciju, postojanost i ukupne rezultate.

Izdvojili su 10 najboljih krema protiv bora, a na samom vrhu popisa našao se L'Orealov Age Perfect Cell Reneway Midnight Cream.

Kako navodi People, nakon četiri tjedna korištenja, primijetili su vidljivo smanjenje bora na čelu i instantnu hidrataciju nakon koje je koža postala glatkija, čvršća i sjajnija. Ključni sastojci ove kreme su antioksidansi, koji pomažu u sprječavanju starenja i podržavaju prirodni proces obnove kože, te vitamin E, bitan nutrijent za jačanje barijere vlage kože.

dm  L'Oreal Paris/ Age Perfect Cell Renew noćna krema/ DM/ 19,23 eur

Iako se oglašava kao noćna krema, budući da se noću naša koža najviše obnavlja, možete je uvrstiti i u jutarnju rutinu. Istaknuli su i da se gusta tekstura ove kreme odlično upija u kožu te se lako kombinira s drugim kozmetičkim proizvodima.

Ovaj se proizvod izdvaja i pristupačnom cijenom (19,23 eura), a iz Peoplea naglašavaju da je nadmašio mnoge skuplje proizvode iste namijene.