KOME BOLJE PRISTAJE? Maja Šuput i Lejla Filipović obukle istu haljinu, no jedan detalj napravio je drastičnu razliku

Obje u nedavno obukle prekrasnu haljinu naše dizajnerice Martine Ješe.

Instagram

Iako naše poznate dame na raspolaganju imaju gotovo sve domaće dizajnerske komade, nerijetko se dogodi da odjenu identične haljine.

To je bio slučaj i s bivšom manekenkom Lejlom Filipović i pjevačicom Majom Šuput, pošto su obje u zadnjih mjesec dana obukle istu haljinu naše dizajenrice Martine Ješe.

Naime, u prosincu prošle godine, Lejla se pojavila na jednom eventu ovoj prekrasnoj crnoj mini haljini s bijelom ružom na trbuhu.

Svoj elegantni outfit upotpunila je zlatnim naušnicama, a na nogama je imala crne čizme na petu.

Maja Šuput identičnu haljinu odjenula je samo tjedan dana kasnije na svadbu u Našicama, gdje je dugo u noć zabavljala mladence i njihovo društvo.

Pjevačica je, za razliku od bivše misice, svoju modnu kobinaciju dodatno je podignula srebrnim nakitom, a ana nogama je nosila bijele salonke

Još jedna razlika između njihovog cjelokupnog stylinga je u njihovoj frizuri. Naime, Lejla je svoju prekrasnu dugu kosu svezala u visoki zategnuti rep, dok je Maja svoje plave pramenove složila u veliku punđu.

Iako je njihov finalni look gotovo pa identičan, obje ljepotice haljinu su isfurale na svoj način i zato od nas imaju čistu peticu.

Anketa

Koja poznata dama bolje nosi ovu haljinu?

Glasalo je 435 korisnika