Iako naše poznate dame na raspolaganju imaju gotovo sve domaće dizajnerske komade, nerijetko se dogodi da odjenu identične haljine.

To je bio slučaj i s bivšom manekenkom Lejlom Filipović i pjevačicom Majom Šuput, pošto su obje u zadnjih mjesec dana obukle istu haljinu naše dizajenrice Martine Ješe.

Naime, u prosincu prošle godine, Lejla se pojavila na jednom eventu ovoj prekrasnoj crnoj mini haljini s bijelom ružom na trbuhu.

Svoj elegantni outfit upotpunila je zlatnim naušnicama, a na nogama je imala crne čizme na petu.

Maja Šuput identičnu haljinu odjenula je samo tjedan dana kasnije na svadbu u Našicama, gdje je dugo u noć zabavljala mladence i njihovo društvo.

Pjevačica je, za razliku od bivše misice, svoju modnu kobinaciju dodatno je podignula srebrnim nakitom, a ana nogama je nosila bijele salonke

Još jedna razlika između njihovog cjelokupnog stylinga je u njihovoj frizuri. Naime, Lejla je svoju prekrasnu dugu kosu svezala u visoki zategnuti rep, dok je Maja svoje plave pramenove složila u veliku punđu.

Iako je njihov finalni look gotovo pa identičan, obje ljepotice haljinu su isfurale na svoj način i zato od nas imaju čistu peticu.