Haljina koju svi žele ovog proljeća: Hit haljina iz Zare za 26 eura izazvala pomamu među trendsettericama

Ova haljina je izazvala pomamu među trendsettericama.

Instagram

Iako bi mnogi od nas kada pomislimo na estetiku 'žene mafijaša' pomislili na krzno i ​​bunde, istina je da se ovaj maksimalistički trend može primijeniti i u toplim danima.

Upečatljiv zlatni nakit, odvažna šminka te hrabri uzorci i boje samo su neki od ključnih elemenata ovog stila koji je u posljednje vrijeme postao popularan među modnim trendsetericama. Među uzorcima svakako treba istaknuti one životinjske, posebice leopard print koji trenutno možemo vidjeti posvuda.

Instagram 

Od modnih dodataka poput naočala i torbi do obuće i ženstvenih modnih komada, leopard print pojavio se u gotovo svim kategorijama ovogodišnje mode.

Što se odjeće tiče, često ga viđamo na širokim hlačama i suknjama koje svaki dnevni outfit čine zanimljivijim, ali odlično stoji i na večernjim haljinama.

Instagram 

Jedan od komada s ovim popularnim printom koji se posebno ističe u posljednje vrijeme je haljina od tila iz nove Zarine kolekcije. Radi se o modelu jednostavnog slip kroja s drapiranim dekolteom, tankim podesivim naramenicama i podstavom.

zara  HALJINA OD TILA SA ŽIVOTINJSKIM PRINTOM/ZARA/25,95 EUR

Haljina je maksi dužine, pripijena u struku i bokovima, maksimalno naglašava ženstvene obline i stvara vrlo ženstvenu siluetu. Iako je idealna za proljetne zabave, bez problema je možemo zamisliti i u malo opuštenijim ljetnim kombinacijama. Cijena joj je 25,95 eura. 

zara 

Ova je haljina trenutno vrlo popularna na TikToku i Instagramu, privlačeći veliku pozornost modnih entuzijasta, što jasno govori da je postala Zarin novi bestseler.

Više predivnih proljetnih haljina iz H&M-a pogledajte u galeriji: 

HM 10 haljina iz H&M-a za proljeće 2024